Sefirin Kızı izleyicilerine müjde İlk bölümün yayın tarihi belli oldu

Sefirin Kızı izleyicilerine müjde İlk bölümün yayın tarihi belli oldu
Heyecanla beklenen Sefirin Kızı izleyicilerine müjde! İlk bölümün yayın tarihi belli oldu. Tanıtım fragmanları yoğun ilgi gören dizide tutkulu bir aşkı izleyeceğiz.

Star Tv’de yeni bir dizi ekranlara geliyor. Heyecanla beklenen Sefirin Kızı izleyicilerine müjde! İlk bölümün yayın tarihi belli olan dizide Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu başrolü paylaşıyor. Tanıtım fragmanları yoğun ilgi gören dizide tutkulu bir aşkı izleyeceğiz. Muğla’da gerçekleştirilen dizide hikaye, Sancar ile Nare’nin etrafında dönüyor. İzleyicinin merak ettiği Sefirin Kızı dizisi ne zaman başlıyor? Sefirin Kızı oyuncuları kim konusu ne, sorularınnın cevabı haberimizde.

Sefirin Kızı izleyicilerine müjde! İlk bölümün yayın tarihi belli oldu

Sefirin Kızı dizisi Star Tv'nin iddialı dizilerinden. 16 Aralık Pazartesi ilk bölümü yayınlanacak dizi Engin Akyürek (Sancar) ve Neslihan Atagül Doğulu (Nare) arasında geçen destanıs bir aşk hikayesi. Tanıtım fragmanları çok sayıda izlenen dizide başrolleri paylaşan Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek ilk kez partner olarak izleyici karşısına çıkacaklar. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı dizinin senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’e emanet edilmiş. Yurt dışı çekimleri ise Montenegro'da yapılan Sefirin Kızı genellikle Muğla’da çekilecek. Dizide rol alan oyuncular ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgi verelim.

Engin Akyürek (Sancar)

1981 Ankara doğumlu Engin Akyürek, katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışması ile ünlendi. Sonrasında  Yabancı Damat ve Kara yılan dizileri ile ismini duyurmayı başardı. Ona asıl şöhreti getiren dizi birçok Avrupa ülkesinde de yayınlanan “Fatmagül'ün Suçu Ne?” dizisi oldu. Son olarak Kara Para Aşk dizisinde yer alan Engin Akyürek için dizi tutturamayan başrol oyuncusu yakıştırması yapılıyor. Canlitv platformu olarak bu sefer başaracağına inanıyoruz. Engin Akyürek, Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakterini oynayacak. Dizide at binmeyi çok seven Sancar, yalnızca zeybek oynarken çöken dik başlı ve korkusuz bir adam olarak dikkat çekiyor.

Neslihan Atagül (Nare)

1992 İstanbul doğumlu Neslihan Atagül, Yeditepe Üniversitesi Konservatuvar mezunudur. Oyunculuk kariyerine Yaprak Dökümü dizisinde çocuk oyuncu olarak başladı. Fatih Harbiye dizisiyle yıldızı parlayan Neslihan Atagül daha sonra Kara Sevda dizisindeki Nihan karakteri ile dünyaca tanınan bir kadın başrol oyuncusu oldu. Kendisi gibi oyuncu Kadir Doğulu ile evlidir. Dizide güzeller güzeli bir kız olan Nare çok sevdiği atıyla dolaşırken Sancar ile tanışır. Aralarında büyük bir aşk başlasa da ayrılık kapıdadır.

Erdal Küçükkömürcü (Sefir)

1958 Ankara doğumlu oyuncu birçok dizide rol aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Davut Özsoy karakteri ve Kuzgun dizisindeki Şeref Dağıstanlı karakteri ile hafızalara kazındı. Dizide Nare’nin babası olan Sefir’i oynayacak olan Erdal Küçükkömürcü’ye canlitv platformu olarak başarılar diliyoruz. 

07-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar