Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah tartışması sosyal medyanın gündeminde!

Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah tartışması sosyal medyanın gündeminde!
Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah tartışması sosyal medyanın gündeminde! Şehrazat'tan orman yangınları için başlatılan kampanyaya tepki.

Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah tartışması sosyal medyanın gündeminde! Şehrazat'tan orman yangınları için başlatılan kampanyaya tepki. Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah arasında kampanya tartışması. Şehrazat kimdir? Helpturkey kampanyası nedir? Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Türkiye'nin bir çok yerinde devam eden orman yangınları için başlatılan 'Help Turkey' kampanyası ünlü camiasını ikiye böldü. Bir kısım ünlü bu kampanyayı destekleyerek sosyal medya hesaparı üzeriden duyurmaya çalışırken, bir kısım ünlüler ise bu kampanyaya tepki gösterdi. Tepki gösterenler arasında yer alan Şehrazat, orman yangınları için başlatılan 'Helpturkey' kampanyası için 'Bu yardım çağrısı çok ağrıma gitti. Vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardım çağrısını paylaşmayacağım' sözlerini kullanarak tepki göstermişti.

Ancak bu sözler üzerine tartışma çıkmış ve ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ise, 'Hayvanlar, doğa perişan, onur için yaşamak ne alaka?' sözlerini kullanmıştı.

Bunun üzerine ünlü oyuncuya cevap niteliğinde bir paylaşım yapan Şehrazat, 'Siz ne anlarsınız vatanın onurunu korumaktan. Siz kim bana bunu yazmak kim? Ne iş yaparsınız bile bilmem' dedi.

Bunun üzerine Farah Zeynep Abdullah ise, Şehrazat'ı tiye aldı.

Ardından sosyal medyada ikilinin tartışmasının gündem olması ile Hazal Kaya, 'Bütün ülkeler bu gibi büyük felaket zamanlarında diğer ülkelerden yardım ister. Cayır cayır yanan canları izlemek gitsin zorunuza… Bir ağaç, bir köy, bir hayvan daha kurtulsun da kim ne derse desin bizim için… Ne tuhaf dertler var ya…' sözleri ile tepki gösterdi.

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

17 Ağustos 1989 yılında dünyaya gelen Farah Zeynep Abdullah, İstanbul doğumludur. Eğitimini University of Kent Fransızca ve Drama Bölümü'nde tamamlayan Farah Zeynep Abdullah, ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Aylin Akarsu karakterine hayat vererek oyunculuğa adım atmıştır. Ardından Kelebeğin Rüyası adlı sinema filminde rol alan oyuncu kariyerinde başarılı olarak ilerlemeye başlamıştır. Günümüzde ise Trt 1 kanalında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat vermektedir. Farah Zeynep Abdullah, Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık ile de ilgilenmektedir.

03-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar