Seksenler dizisi Hercai'yi yerinden etti

Seksenler dizisi Hercai'yi yerinden etti
Trt ekranlarının yeniden yayınlanmaya başlayan dizisi Seksenler, ilk bölümü ile reytinglerde Hercai dizisini geçmeyi başardı.

Trt ekranlarının yeniden yayınlanmaya başlayan dizisi Seksenler, ilk bölümü ile seyircisine merhaba dedi. 11 Ekim Cuma günü ekranlara gelmeye başlayan Seksenler dizisi Trt 1 kanalında seyircisi ile buluştu. Uzun bir aradan sonra tekrar televizyon dünyasına dönen Seksenler, Cuma gününün reytinglerini alt üst etti. Ayrıca aynı gün aynı kanalda yer alan Türkiye - Arnavutluk mücadelesi de reytinglerin alt üst olmasına neden olmuştu. Her haftayı büyük bir başarı ile kapatan Hercai dizisi ise bu haftayı olumsuz bitirmek zorunda kaldı. 

11 Ekim Cuma akşamı Trt 1 kanalında yayınlanan Seksenler dizisi reyting sonuçlarında Hercai dizisini geçerek, dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Hercai dizisi ise Total grupta milli maçtan sonra ikinci sırada yer alırken, AB grubunda ise beşinci sırada yer aldı. Yılların özlemini biriktiren seyirci ise Seksenler dizisi gelecek haftadan itibaren hafta içi her gün yayınlanmaya devam edecek. Ancak o zaman reyting sonuçlarında yine bu kadar başarılı olabilecek mi? merak edilen sorular arasında yer alıyor. Tekrar bölümleri ile de büyük bir ilgi görmeye devam eden Seksenler, yine geniş kadrosu ve sağlam senaryosu ile ekranların pasını silmeye devam edecek. Günümüz dizilerinden farklı olarak yayınlanan Seksenler, hemen her yaştan seyirci kitlesine hitap etmekte. Bu durum ise dizinin ilgi görmesi açısından çok önemli bir unsur.Umarız sevilen dizi uzun süre ekranlarda olmaya devam eder.

Seksenler dizisi oyuncu kadrosu

Başrollerinde Rasim öztekin2in yer aldığı Trt 1 kanalının başarılı dizisi Seksenler oyuncu kadrosunda, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolgan, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Hakan Bulut, Begüm Öner, Berat Yenilmez, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Suzan Kardeş, Ayberk Attila, Tolunay Donat, Haluk Özenç, Tahsin Taşkın, Aşkın Şenol, Özlem Balcı, Mehmet Elmas ve Erkan Köse gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Hercai dizisi oyuncu kadrosu

Başrollerinde Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai dizisi oyuncu kadrosunda, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Eda Elif Başlamışlı gibi oldukça başarılı oyuncular yer almaktadır.

13-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler