Seksenler dizisindeki o ayrıntı yıllar sonra ortaya çıktı!

Seksenler dizisindeki o ayrıntı yıllar sonra ortaya çıktı!
Türkiye'nin sevilen ve en çok izlenen dönem dizilerinden Seksenler dizisindeki o detayı kimse fark etmedi. Seksenler dizisindeki o ayrıntı yıllar sonra ortaya çıktı.

TRT1 ekranlarının vazgeçilmez ve en çok izlenen dönem dizisi Seksenler dizisindeki oyunculara ait o ayrıntı yıllar sonra farkedildi. Rukiye ve Nazlı rolleriyle tanıdığımız dizinin sevilen oyuncuları Özlem Türkad ve Yasemin Çonka'nın arasındaki yaş farkı herkesi şaşırttı. Özlem Türkad'ın canlandırdığı dizinin annesi Rukiye karakteri ile kızı Nazlı'yı oynayan Yasemin Çonka arasında yalnızca 1 yaş var. Senelerdir devam eden dizide oldukça başarılı bir şekilde anne kız karakterlerini canlandıran usta oyuncuların aslında akran oldukları bilgisi herkesi şaşırttı. Edinilen bilgiye göre Özlem Türkad'ın doğum tarihi 10 Ağustos 1971 iken Yasemin Çonka ise 18 Şubat 1972 doğumlu.

Seksenler dizisinin oyuncu kadrosu çok sevildi

Seksenler dizisi 6 sezon yayında kalan dizi ünvanına sahipken yeni bölümlerinin çekileceği haberi ise izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Sevilen oyuncu kadrosuyla, başarılı senaryosu ve 1980'ler döneminin ruhunu canlandıran dekor ve kostümleriyle televizyon dünyasında özel bir yere sahip olan Seksenler dizisi tekrar tekrar izlenen ve çok beğenilen bir yapım. Yapımclığını Birol Güven'in yaptığı dizi birçok kesim tarafından ilgiyle izleniyor.

Hal böyleyken Seksenler dizisinin oyuncularının hayatları da merak ediliyor. Sizler için, akran olmalarına rağmen başarılı bir şekilde anne - kız performansı ortaya koyan Özlem Türkad ve Yasemin Çonka'nın hayatlarına dair bilgiler derledik.

Özlem Türkad kimdir?

Seksenler dizisinin sevilen karakteri Rukiye'yi canlandıran Özlem Türkad 10 Ağustos 1971 doğumlu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan Türkad, İstanbul Şehir tiyatrolarında oyunculuk hayatına devam ediyor. Evli olan Türkad daha önce ATV'de yayınlanan Kocaman Ailem dizisinde Sevgi karakterini canlandırmıştı. Türkad o dönemde verdiği kilolarla sık sık gündeme geldi. Troid hastalığı olan Özlem Türkad 35 kilo vermişti.

Yasemin Çonka kimdir?

Seksenler disizinin kalender, nazlı, belki biraz dabahtsız kızı Nazlı karakterini canlandıran Yasemin Conka, 18 Şubat 1972 doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı bitiren Çonka bir süre Amerika'da yaşadı. Radyo Fener'in yönetciliğini yapan Çonka bir dönem Radyo Sport'ta spikerlik yaptı. Evli olan Yasemin Çonka'nın 21 yaşında bir oğlu var.

23-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar