Seksenler Haftalık Olarak Ekrana Gelecek

Seksenler Haftalık Olarak Ekrana Gelecek
TRT 1 ekranlarında son olarak geçtiğimiz sezon hafta içi her gün ekrana gelen dönem dizisi Seksenler yeniden haftalık oluyor. Dizi yaz sezonunda TRT 1’de.

Türk televizyonlarında yayınlanan en uzun soluklu dizilerden biri olan ve aynı zamanda bir dönem dizisi olan Seksenler Dizisi halen TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Bir neslin bu diziyle büyürken dizi renginden ve keyfinden hiçbir şey kaybetmeden yoluna devam ediyor. Mint Yapım tarafından hazırlanan ve bugüne kadar pek çok oyuncu ile çalışan pek çok oyuncu ile yollarını mecburen ya da karşılıklı anlaşarak ayıran Seksenler Dizisi’nin yaz sezonunda da ekrana gelmeye devam edeceği öğrenildi. Bu sezon hafta içi her gün ekrana gelen dizinin yaz sezonunda yeni bölümleriyle seyirciyle buluşması için hazırlıklar devam ediyor. Tüm stok bölümlerini yayınlayan dizinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Reha Özcan’da dahil olmuştu.

Seksenler Yeniden Haftalık Oluyor

TRT 1 ekranlarında uzun zamandır yayınlanan ve hemen her saatte seyirciyle bulunan dönem dizisi Seksenler yaz sezonunda da ekrana gelecek. Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği dizi son olarak hafta içi olarak ekrana gelmiş ve geçtiğimiz haftalarda tüm stok bölümlerini bitirerek yayınına ara vermişti. Dizinin yeni dönem için hazırlıkları başlamış ve yeni senaryolar kaleme alınmaya başlamış ve yeni oyuncular için de görüşmeler başlamıştı. Bu oyunculardan biride son olarak Mucize Doktor’da rol alan usta oyuncu Reha Özcan olmuştu. Gelen son haberlere göre başarılı dizinin yazın yeni bölümleriyle ekrana geleceği öğrenildi. Ancak bu sefer dizi günlük olarak değil ilk başladığı zaman ki gibi haftalık olacağı öğrenildi.

Seksenler Dizisi

TRT 1ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Seksenler ülkemizde 1980’liyıllara ayna tutarak o günlerin özel olaylarını ve döneme ait aile yapısını, yaşanılan gerçekleri ve sokağı anlatıyor. Dizi bir mahallede yaşanlar arasında yaşanan hikayeleri döneme uygun bir üslupla ve araç gereç ve aksesuarla seyirciye sunuyor. Henüz 50’li yaşlarını sürenlerin çok iyi hatırladığı 1980’li yılları anlatan dizide Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Özlem Tokaslan gibi usta isimler yer alıyor. Dizide rol alan usta oyuncu Rasim Öztekin geçtiğimiz ay hayata veda ederek diziye veda etmişti. Diziye son olarak usta oyuncu reha Özcan ile Zeynep Demirel dahil oldu. Seksenler yeni bölümleriyle yaz sezonunda TRT 1ekranlarında seyirciyle buluşacak.

06-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar