Kazara Aşk Dizisinin Konusu Belli Oldu

Kazara Aşk Dizisinin Konusu Belli Oldu
Star Tv ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan romantik komedi türündeki dizi Kazara Aşk’ın oyuncu kadrosu ve dizinin hikayesi belli oldu.

Televizyonlarda Ramazan bayramı sonrası büyük bir heyecan, koşuşturma ve telaş yaşanacak. Aynı durum televizyonlara proje hazırlayan yapım şirketleri içinde aynen geçerli. Şu sıralar yapım şirketleri harıl harıl anlaştıkları televizyonlara hazırlayacakları projelerle meşguller. Oyuncular ayarlanıyor, deneme çekimleri yapılıyor, okuma provaları, hikayeler senaryolar revize ediliyor, mekanlar bulunuyor, sanat ve kostümler tek tek elden geçiriliyor. Velhasıl yapım şirketleri büyük emek ve çabalarla hazırladıkları yapımları televizyonlara yetiştirmeye çalışıyorlar. Televizyonların ise yaz sezonunda en çok yayınlayacağı yapım yine her zaman olduğu gibi diziler olacak gibi görünüyor. Her kanal en az iki yapım için yapım şirketleriyle anlaşmış durumda. Bu durumda da seyirci yine yazın doya doya dizi seyredecek. Bu dizilerden biride Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kazara Aşk. Dizinin ilk tanıtımı yayınlanırken oyuncu karosu ve konusu da belli oldu. İşte detaylar!

Kazara Aşk’ın Konusu Belli Oldu

Star Tv ekranlarında yaz sezonunda ekrana gelecek olan romantik komedi dizisi Kazara Aşk’ın hikaye konusu belli oldu. Daha önce tahminlere göre yazılanların büyük çoğunluğu doğru çıktı. Dizinin konusu üniversiteyi bitirdikten sonra sevdiği adamla evlenerek mutlu olma hayalleri kuran güzeller füzeli bir genç kız ile zengin bir ailenin genç ve yakışıklı oğlunun hikayesi anlatılacak. Umutları ve hayalleriyle mutluluğun peşinde koşan bu iki gencin yolu hiç beklenmedik bir anda ve yerde kesişir. Kaza sonrası ilk kez karşılaşan bu iki genç kazara başlayan serüvenleriyle, arka arkaya sıralan yalanalar, beklenmedik olaylarla ve bambaşka mücadelelerle birbirine daha da yaklaşacak ve kazara bir aşk yaşamaya başlayacakladır.

Kazara Aşk Kadrosunda Kimler Var?

Star tv ekranlarında yayınlanacak ve yazın başlayacak olan ve Koliba Film tarafından hazırlanan Kazara Aşk’ın yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin senaryosunu Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatoğlu kaleme alırken oyuncu kadrosunda ise Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tandoğan ve Billur Pınar Yılmaz yer alıyor. Dizinin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve şu sıralar çekimler de başlamış durumda. Dizi romantik komedi türünde olacak ve bayram sonrası ekrana gelecek.

06-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar