Selahaddin Eyyubi dizisi nerede çekiliyor?

Selahaddin Eyyubi dizisi nerede çekiliyor?
Çekimler için dev platformun kurulduğu Selahaddin Eyyubi dizisi tarihin en önemli liderlerinden Kudüs’ün fatihi Selahaddin Eyyubi’nin hayatına ve onun dönemine ışık tutacak.

Selahaddin Eyyubi dizisi hangi yapımın son iki bölümünün ardından izleyici karşısına çıkacak? Selahaddin Eyyubi rolünü hangi ünlü oyuncu canlandırıyor? Dizinin oyuncuları ve karakterleri kim? Dizinin yönetmeni kim? Dizinin yapımcısı Aki Film’in ortağı hangi ülkeden ve hangi şirket? Selahaddin Eyyubi dizisi nerede çekiliyor? Selahaddin Eyyubi dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızn içeriğinde. İşte detaylar …

Selahaddin Eyyubi dizisi nerede çekiliyor?

Yönetmen koltuğunda Sedat İnci’nin oturduğu Selahaddin Eyyubi dizisi Kocaeli’nin gözde ilçesi Gebze’de çekilecek. Çekimler için dev platformun kurulduğu Selahaddin Eyyubi dizisi tarihin en önemli liderlerinden Kudüs’ün fatihi Selahaddin Eyyubi’nin hayatına ve onun dönemine ışık tutacak. Akli Film’in patronu Emre Konuk Selahaddin Eyyubi karakterini kimin canlandıracağını "Yeniden... Eski dostumla yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi rolü yeteneğiyle, tutkusuyla ve işine olan aşkıyla Uğur Güneş'e emanet." Şeklinde sosyal medya paylaşımıyla kamuoyuna duyurmuştu.

Selahaddin Eyyubi’yi Uğur Güneş canlandırıyor

Alparslan Büyük Selçuklu son iki bölümü yayınlandıktan sonra ekranlara veda edecek. TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni olan Alparslan Büyük Selçuklu  ilk yayınlandığı günden beri reyting rekorlarını altüst etmeyi başardı. Giderken yerini çok kıymetli bir dev projeye bırakacak olan dizinin izleyiciler son iki bölümünü merakla bekliyor. Türk – Pakistan ortak projesi olarak ekranlarda olacak olan Selahaddin Eyyubi dizisi son sürat ekrana çıkma hazırlığını sürdürüyor. Akli Film ile Ensari Şah Film ortak yapımı ile TRT 1 ekranlarına çıkmaya hazırlanan dizinin başrolünde Bir Zamanlar Çukurova’da dizisi ile yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Uğur Güneş oynuyor.

Selahaddin Eyyubi oyuncuları - karakterleri

TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak tarihi dönem dizisi Selahaddin Eyyubi’nin oyuncu kadrosu ve canlandırdkları karakterler şu şekilde sıralanıyor : “ Uğur Güneş – Selahaddin Eyyubi, Dilin Döğer – Süreyya, Ekin Türkmen – Melike Hatun, Mehmet Ali Nuroğlu – Nureddin Zengi, Murat Han -  Gabriel, Kaan Çakır -  Nusredüddin, Hakan Vanlı - Emir Reyhani, Zeynep Kumral - Fatma, Gökçe Akyıldız, Doğan Bayraktar – Ahmet, Hakan Vanlı – Emir Reyhani. “. Çok güçlü bir oyuncu kadrosu ve Türk-Pakistan ortak yapımı ile iddialı bir şekilde ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin Alparslan Büyük Selçuklu’nun ardından nasıl bir performans göstereceği şimdiden merak konusu oldu.

02-10-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler