Selcan Hatun Kuruluş Osman'a Geldi! Ertuğrul Bey Sürprizi de mi Olacak?

Selcan Hatun Kuruluş Osman'a Geldi! Ertuğrul Bey Sürprizi de mi Olacak?
Kuruluş Osman'da heyecan da bitmiyor, sürprizler de... Diziye Diriliş Ertuğrul'un Selcan Hatun'u dahil oldu. Peki Ertuğrul Bey'de Kuruluş Osman'a katılacak mı? İşte ayrıntılar!

Atv ekranlarında yayınlanan ve Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in hayatını anlatan Kuruluş Osman Dizisi'nin oyuncu kadrosu gün geçtikçe güçleniyor. Son olarak geçtiğimiz sezonlarda TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul Dizisi'nde Selcan Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın'da Kuruluş Osman'a yine Driliş Ertuğrul'da canlandırdığı karakter olan Selcan Hatun olarak katıldı. Atv'de yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytinglerde liderliği kimselere kaptırmayan Kuruluş Osman'da heyecan her bölüm artarak devam ediyor. Osman Bey'in her bölüm gittikçe daha fazla zorlanmaya başladığı ve düşmanlarının arttığı diziye Selcan hatun geri döndü. Dizide Osman Bey'in yengesi rolünü canlandıracak Didem balçın Kuruluş Osman'a renk katacak gibi görünüyor. Selcan Hatun karakteri yeni yayınlanacak bölümlerde dizide seyirciyle buluşacak. 

Selcan Hatun Kimdir?

Kuruluş Osman'ın yayınlanan 6. bölüm fragmanında obaya dönen Selcan Hatun seyirci tarafından heyecanla karşılandı. Osman Bey yengesi Selcan Hatun'dan Bala Hatun'u kendisine istemesini söylüyor. Bu arada Selcan hatun'un obası da Kayı obasına taşınıyor. Diriliş Ertuğrul Dizisi'nde de olan Selcan Hatun, Süleyman Şah'ın oğlu Gündoğdu'nun eşidir. Süleyman şah'tan sonra kocasının obanın başına geçmesi için oldukça hırslı davranmıştır.

Selcan Hatun daha sonra Ertuğrul Bey'in saflarında yer almıştır. Selcan Hatun Kuruluş Osman'da da Osman Bey'in safında yer alacaktır. Selcan Hatun karakterine hayat veren Didem Balçın 18 Mayıs 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun olmuştur. Oyuncu birçok yapımda rol almıştır. 

Ertuğrul Bey Sürprizi Yaşanacak mı?

Selcan hatun'un Kuruluş Osman'a dönmesiyle seyirci şimdi de aynı sürprizi Ertuğrul Bey'den de bekliyor. Kuruluş Osman'da sık sık Konya'da olduğu vurgulanan Ertuğrul Bey'in Kuruluş Osman'a dönüp dönmeyeceği bilinmiyor. Ancak Ertuğrul Bey'i canlandıran Engin Altan Düzyatan konuyla ilgili olarak "Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağolsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında, yeni bir dizi. Değerlendiririz, bakarız ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum" açıklamsını yaptı. 

19-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar