Selçuk Yöntem'den Adnan Ziyagil Açıklaması

Selçuk Yöntem'den Adnan Ziyagil Açıklaması
Sevda Mecburi İstikamet filmiyle sinemaseverlerle buluşan Selçuk Yöntem yıllar önce canlandırdığı Adnan Ziyagil karakteri ile ilgili konuştu.

Şu sıralar Çağan Irmak tarafından yazılan ve yönetilen Sevda Mecburi İstikamet adlı filmle vizyonda olan ve sinemaseverlerle buluşan Türk sinemasının ve dizi sektörünün ünlü oyuncularından Selçuk Yöntem yıllar önce rol aldığı ve oldukça fenomen olan ve bugün dahi tekrarlarıyla büyük izlenme kitlelerine ulan Aşk-ı Memnu filmiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bir gazetede yayınlanan röportajında Selçuk yöntem Aşk-ı Memnu’da canlandırdığı Adnan Ziyagil karakteri olmak üzere pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Sevda Mecburi istikamet filminin oldukça iyi gittiğini ve sinemaseverler tarafından beğenildiğini belirten oyuncu filmde canlandırdığı karakterle kendi özel hayatında zaman zaman benzerlikler yaşadığını belirtti. Filmin oldukça başarılı olduğunu ve güzel bir ekiple çalıştığını belirten oyuncu rol arkadaşı selin Şekerci içinde çok yetenekli, pırıl pırıl bir genç oyuncu ifadelerini kullandı.

Seyirci O Karakteri Çok Sevdi

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem yıllar önce rol aldığı Aşk-ı Memnu Dizisinde başarıyla canlandırdığı Adnan Ziyagil karakteriyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Bugün bile hala keyifle ve heyecanla seyredilen dizide canlandırdığı karakter için bu karakter sizi rahatsız ediyor mu şeklindeki soruya ünlü oyuncu “aksine mutlu ediyor. Seyirci o karakteri çok sevdi. Her yıl iki kez yayımlanıyor ve tazeliğini hiç yitirmiyor. Konu olarak ve yapım olarak da tazeliğini yitirmiyor. 12 yıllık o jargon o kostümler eskimiyor. Müzik bile öyle. Bıraktığınız yerden tekrar izliyorsunuz. Ben bile defalarca izliyorum” ifadelerini kullandı.

Aldatanı Konuşmak Lazım

Ünlü oyuncu dizide aldatılan bir eşi canlandırmış ve bu durum uzun süre yazılıp çizilmişti. Selçuk Yöntem aldatılan adam imajının kendisi üzerine yapışmasının kendini rahatsız edip etmediği ile ilgili bir soruya ise “Aldatılan adam imajının yapışmasını değil de aldatanı konuşmak lazım. Aldanan değil aldatan suçludur. Aldatılan adama üzülerek bakmak kadar yanlış bir şey yok. Çünkü o gayet namuslu, saf ve temiz bir şekilde hayatını yaşıyor. Aldatılan adam ezikliği, boynuzlu gibi çirkin söylemler, toplumun yarattığı çok kendine güvensiz laflar. Böyle kodlamamak gerekiyor. Her kim ne yaparsa kendine yapar, kendini aldatır aldatan” ifadelerini kullandı.

24-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar