Selin Ciğerci Gözyaşlarına Boğuldu!

Selin Ciğerci Gözyaşlarına Boğuldu!
Ünlü sosyal medya fenomeni selin Ciğerci son zamanlarda gündemden düşmüyor. Ünlü isim şimdi de tehditle suçlanıyor. İşte haberin detayları!

Son zamanlarda adı sık sık olaylarla anılır olan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci şimdi de bir kadına şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme geldi. Daha önce anne olmak için elinden geleni yapacağını ve en büyük arzusunun anne olmak olduğunu dile getiren ve bu konuda Seren Serengil ile tartışan Selin Ciğerci şimdilerde de eşi Gökhan Çıra’nın kendisini aldattığı ileri sürülen Melisa Emirbayer’in evine giderek onu tehdit etmekle itham ediliyor. Son zamanlarda sosyal medyada sık sık gündem olan Ciğerci kendisi için iddia edilen tehdit söylemleriyle ilgili bir açıklama yaparak durumu açıklığa kavuşturmak istedi. Ciğerci kendine ait sosyal medya hesabımdan bir video paylaşarak durumu açıklarken gözyaşlarına hakim olamadı. İşte Selin Ciğerci’nin konuyla ilgili o açıklamaları!

Selin Ciğerci Gözyaşlarına Boğuldu!

Eşi Gökhan Çıra’nın kendisini Melisa Emirbayer ile aldattığı iddiasıyla Melisa Emirbayer’in evine giderek şiddet uyguladığı iddia edilen sosyal medya fenomeni selin Ciğerci sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Hakkında çıkan Melisa Emirbayer’in evine giderek bıçağı boğazına dayadığı ve yüzüne kezzap atmakla itham edildiği iddialara cevap veren Selin Ciğerci açıklama sırasında gözyaşlarına boğuldu. Ciğerci açıklamasında “ben markası olan bir kadınım. İftira atıyorlar, markamı zedelemeye çalışıyorlar. Bana iftira attılar laf söylediler ama ben kendi markamı tanıtıyorum. Burası benim ekmeğim. Çok para kazanan biri olmasaydım bu kadar konuşulmazdım. Hep mal varlığım yüzünden. Susuyorum… Lütfen ya buralardan mı gideyim, çalışmayayım mı? Kimseyle uğraşmadım ben. Biri çıkıyor anne olamayacaksın diyor, biri cinsiyet değiştirdin diyor. Biri de aldatılması normal deyip yerden yere vuruyor. Ben ne yapmışım ya herkes kendi ahlakına geçmişine baksın. Herkes bir kendi kapısının önünü süpürsün. Varsa bir hatam bile ben Allah’tan af diledim. İnsanlar bana yazıklar olsun diye mesajlar atıyor” ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci Kimdir?

Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren ve daha sonra futbolcu Gökhan Çıra ile evlenen ve son zamanlarda sık sık sosyal medyanın gündeminde yer alan Selin Ciğerci şarkıcılığı kadar sosyal medya fenomenliği ile de gündemde yer alıyor. Daha önce de Seren Serengil ile annelik üzerinden bir tartışmaya giren Ciğerci bugünlerde de bir kadını tehdit etmekle itham ediliyor.

23-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar