Sen Anlat Karadeniz Oyuncusu Öğretmen Dizisi’nin Kadrosuna Katıldı!

Sen Anlat Karadeniz Oyuncusu Öğretmen Dizisi’nin Kadrosuna Katıldı!
Fox Tv'nin yeni dizisi Öğretmen'in çekimleri sürerken diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Son olarak Sen Anlat Karadeniz'de rol alan Beran Soysal Öğretmen kadrosunda.

Fox Tv’de ekranlara gelecek olan ve çekimleri başlayan ve adı şimdilik Öğretmen olan dizinin ekrana gelmesi için sayılı günler kaldı. Med yapım tarafından hazırlanan ve Japon dizi Mr. Hiragi’s Homeroom adlı diziden uyarlanan Öğretmen’in oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan ve Ramazan demir gibi oyuncuların yer aldığı diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. Son olarak Sen Anlat Karadeniz adlı dizisinin son bölümlerinde rol alan ve Tarık karakterini canlandıran Beran Soysal dahil oldu.

Beran Soysal Öğretmen Kadrosuna katıldı!

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Med yapımın hazırladığı Öğretmen Dizisi için sona gelindi. Yakın zamanda ekranda olması beklenen dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Bir okulda mezuniyete 10 gün kala öğretmenleri tarafından rehin alınan ve daha önce sınıfta meydana gelen bir intihar vakasının iç yüzünü öğrenmeden rehin aldığı öğrencileri bırakmayacağını söyleyen bir öğretmenin ve okulda yaşananların hikayesinin anlatıldığı diziye son olarak katılan Beran Soysal son olarak Sen Anlat Karadeniz’de rol almıştı. Genç oyuncunun dizide hangi rolde oynayacağı ise şimdilik bilinmiyor. Birbirinden genç ve yetenekli oyuncuların toplandığı dizi seyirci tarafından da heyecanla beklenen diziler arasında gösteriliyor.

Beran Soysal Kimdir?

Genç oyuncu Beran Soysal 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminden sonra oyunculuk yapmaya karar vermiş ve bunun için oyunculuk eğitimi almıştır. Beran Soysal, 2012 yılında rol aldığı Ağır Roman Yeni Dünya Dizisi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Daha sonra çeşitli dizi ve filmlerde rol alan oyuncu, Yolculuk adlı Sinema filmiyle Altın Portakal’da en iyi erkek oyuncu ödülünü almaya hak kazanmıştır. Otoriteler tarafından oyunculuğu oldukça beğenilen oyuncunun rol aldığı yapımlar ise şunlardır.

Beran Soysal’ın Rol Aldığı Yapımlar

Sen Anlat Karadeniz

Kronoloji

İçerde

Toz

Çırak

Yolculuk

Jin

Ağır Roman: Yeni Dünya

Kurtlar vadisi Pusu

Devrimden Sonra

Akasya durağı

Kavak yelleri

Arka Sokaklar

Umut Yolcuları

Eksi 18

11-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar