Sen Anlat Karadeniz’den Arka Sokaklar'a şok transfer gerçekleşecek mi?

Sen Anlat Karadeniz’den Arka Sokaklar'a şok transfer gerçekleşecek mi?
Bir dizi bitince boşta kalan oyuncuların başka dizilere geçip geçmeyeceği merak konusu olur. Sen Anlat Karadeniz’den Arka Sokaklar!a şok transfer gerçekleşecek mi!

Ekranlara bir dizi daha veda etti. Sen Anlat Karadeniz dizisi birkaç haftadır final yapacaktı. İki hafta sonra final yapacağı kesinleşince gözler dizide oynayan oyunculara çevrildi. Bir dizi bitince boşta kalan oyuncuların başka dizilere geçip geçmeyeceği merak konusu olur. Hal böyle olunca 13 Kasım’da yayınlanacak final bölümü ile ekrana veda edecek Sen Anlat Karadeniz’den Arka Sokaklar!a şok transfer gerçekleşecek mi, sorusu gündeme geldi. Şimdi detaylar…

Sen Anlat Karadeniz’den Arka Sokaklar'a şok transfer gerçekleşecek mi?

Futbol takımlarından futbolcular transfer döneminde bir başka takıma dahil olur ve kariyerine orada devam eder. Aynen öyle de bir dizi bitince oyuncular hemen diğer dizilere göz kırpar. Aynı olay bir kez daha yaşandı. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Mustafa karakterini canlandıran Sinan Tuzcu, Kanal D ekranlarında yayınlanan eski dizisi Arka Sokaklar’a göz kırptı. Sosyal medyadan paylaştığı veda mesajlarıyla Sen Anlat Karadeniz hayranlarını duygulandıran Sinan Tuzcu, instagram hesabından Arka Sokaklar paylaşımı yaparak eski dizisine mesaj gönderdi.

“Bence İzleyin!”

Dizisi sona eren Sinan Tuzcu’nun eni sezonda ne yapacağı merak edilirken yıldız oyuncu bir dönem oynadığı Arka Sokaklar ile ilgili paylaşım yaptı. Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak “Bence izleyin” notunu ekleyen yıldız oyuncunun bu tavrı eski dizisine dönmek istiyor, yorumlarına neden oldu. Hatırlanacağı üzere Sina Tuğcu, 2016-2017 sezonunda Arka Sokaklar dizisinde Oktay Ocak karakterini canlandırmış ve çok beğenilmişti.

Oktay Olcay’a neden kıyamamıştı?

Bu arada ilginç bir bilgi paylaşalım. Arka Sokaklar dizisinin senaristi Ozan Emre Yurdakul, 14 sezondur devam eden dizide senaryo gereği birçok karakteri öldürdüğü Oktay Ocak karakterini öldürmeye kıyamamıştı. Bir ilginç bilgi daha verelim. İlk başta Arka Sokaklar’a konuk oyuncu olarak çağrılan Sinan Tuzcu, bir iki bölüm değil tam 12 bölüm rol almıştı. Ünlü oyuncu bu drumu İbrahim Selim’in programında şu sözlerle anlatmıştı:

“Bunu Türker izlemez değil mi ya… Yandık… Ozan özür dilerim. Ozan, ‘bir adam lazım, oynar mısın’ dedi. Konuk oyuncu diye gittim. Sonra oldu 10-11. Dedim ki ‘abi artık yerlisi olduk, konuk olmaktan çıktık. Bir şey yapmak lazım’ dedim. ‘Ara verelim’ dediler. Öldürmeyelim… Ben arabaya bindim gittim. Konuk olmayan her an geri gelebilirim diye bir şey bıraktım. Bu fikrin sahibi de Ozan. Dedi ki, ‘Dayı kıyamıyorum öldürmeye’…Ben çok üzüldüm. Ağlarız beraber diye düşündüm.”

Televizyon dünyasındaki birçok gelişmeyi önceden tahmin eden Canlitv platformu olarak diziler ve oyuncularla ilgili gelişmeleri sıcağı sıcağına anında duyurmaya devam edeceğiz. Keyifli seyirler.

02-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar