Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezonda ömrü kısa sürecek. Final tarihi belli oldu

Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezonda ömrü kısa sürecek. Final tarihi belli oldu
Dizinin hayranlarını üzecek haber, bizzat yönetmeni Osman Sınav’dan geldi. Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezonda ömrü kısa sürecek. Çünkü final tarihi belli oldu. Şimdi detaylar

Sen Anlat Karadeniz ne zaman final yapacak, sorusu nihayet cevap buldu. Dizinin hayranlarını üzecek haber, bizzat yönetmeni Osman Sınav’dan geldi. Bu haberle birlikte anlaşıldı ki Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezonda ömrü kısa sürecek. Çünkü final tarihi belli oldu. Şimdi detaylar.

Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezonda ömrü kısa sürecek. Final tarihi belli oldu

Sen Anlat Karadeniz’in final yapacağını duyurması sevenlerini ziyadesiyle üzdü. ATV’nin en çok beğenen dizilerinden Sen Anlat Karadeniz 13 bölüm sonra final yapacak. Haberi dizinin yönetmeni Osman Sınav, sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Haber duyulur duyulmaz, Sen Anlat Karadeniz hayranları Osman Sınav’ı etiketledi ve dizinin bitmemesi için yoğun paylaşımlarda bulundu.

Sen Anlat Karadeniz Neden Final Yapıyor?

Sebebini yine Osman Sınav’dan öğrendik. Dizinin yönetmeni Osman Sınav, yeni bir projeye başlayacağı için Sen Anlat Karadeniz’in final yapacağını açıkladı. Hatta Osman Sınav, yeni dizisi Yalnız Kurt adlı dizi için hazırlıklara başladı. Osman Sınav dizinin yeni sezona Eylül ayının üçüncü haftasında başlayacağını ve 13 bölümün ardından ekranlara veda edeceğini deklare etti.

Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda neler olacak?

Yeni sezon fragmanına “Bugün bir kadın daha öldü, öldürüldü! Peki siz vicdanınızın sesini nasıl kısıyorsunuz?” diye başlayan Sen Anlat Karadeniz’de Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlı, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman başrolleri paylaşıyor. Osman Sınav’ın imzasını taşıyan dizinin 54. bölüm fragmanına göre Sen Anlat Karadeniz, yenilenen hikayesiyle önümüzdeki sezona damga vuracak. Mayıs ayında sezon finali yapan Sen Anlat Karadeniz 4 Eylül Çarşamba 20.00 ‘de kanalı Atv’de sevenleriyle buluşacak.

Sen anlat Karadeniz’in konusu

Nefise ve Tahir imkansız bir aşkın pençesine düşen iki sevgilidir. Kaderin bir araya getirdiği iki sevgi dolu gönül, tepkilere ve nefes nefse bir maceraya girerler. Geçmişte para karşılığı satıldığı Vedat tarafından sürekli zulüm gören Nefes son kaçış denemesinde başarılı olur ve çocuğu Yiğit’le kendini Tahir’in şefkatli kollarında bulur. Tahir’le yolu kesişen Nefes artık Tahir’in korumasındadır. Bu durum en başta Tahir’in ailesi tarafından tepkiyle karşılanır. On altı yaşından belli kapatıldığı evde, sekiz yıl  Vedat Sayar’ın karısı hatta kölesi olmaya mecbur bırakılan Nefes’i hayata bağlayan tek şey yedi yaşındaki oğlu Yiğit’tir. Sekiz senedir gördüğü şiddete direnen talihsiz kadın bulduğu her fırsatta oğluyla kaçma girişiminde bulunur. Lakin girişimlerin sonucu artan şiddet olur. Son kaçma girişimi Tahir Kaleli ile karşılaşmasını sağlar ve umuda yeniden tutunur.

24-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar