ATV Sen Anlat Karadeniz dizisinin final bölümü nefesleri kesecek!

ATV Sen Anlat Karadeniz dizisinin final bölümü nefesleri kesecek!
ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz final yapmaya hazırlanıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinin final bölümü nefesleri kesecek!

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz final yapmaya hazırlanıyor. 63 bölüm yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizi 64. bölümüyle final yapacak. Her bölümü olay olan ve bir sonraki bölümü merakla beklenen dizi Karadeniz'de çekiliyordu. Osman Sınav'ın yapım şirketi olan Sinegraf Yapım'ın projesi olan Sen Anlat Karadeniz dizisinin final bölümünün fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu 63. bölümün ardından yayınlanan 64. bölüm fragmanında Nefes ve Tahir'in bebek sevinci görülüyor. Tahir yeni doğan bebekleri için "Nefes, bana mı benziyor bu?" cümlesini kurarken Nefes'in oğlu Yiğit'in kıskançlık bakışları ve üzüntüsü görülüyor.

Sen Anlat Karadeniz'de kim vuruluyor?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin final bölümü fragmanında Nefes ve Tahir cephesinde mutlu bir hava görülürken, Genco'nun hapishane ve mahkeme sürecindeki sahneler yer alıyor. Mahkeme salonundan çıkarken ise herkesi şoka uğratacak bir olay yaşanıyor. Melek ve Hazan'ın annesi Hanife elinde tüfekle mahkeme binasından çıkarılan jandarmalar arasındaki Genco'ya yöneliyor. Genco'yu hedef alan Hanife "Benim kızıma el uzattı, geberecek" sözleriyle silahını ateşliyor. Bu sahneyle biten 64. bölüm fragmanı Sen Anlat Karadeniz tutkunlarını oldukça heyecanlandırdı.

Sen Anlat Karadeniz dizisi neden final yaptı?

ATV'de çarşamba akşamları yayınlanan ve ilk iki sezonunda oldukça sevilen Sen Anlat Karadeniz dizisi son sezonu olan 3. sezonunda beklenen ilgiyi görmedi. ATV ve yapım şirketi Sinegraf arasında yaşanan fiyat anlaşmazlığı da dizinin daha fazla devam etmesini engelleyen durumlar arasındaydı. Reytingi düşen dizi için fazla para ödemek istemeyen ATV yöneticileri Sinegraf'tan fiyatı düşürmesini istedi. Yaşanan anlaşmazlık sebebiyle dizinin bitirileceği haberleri kulislere yansımıştı. Gelinen noktada da Sen Anlat Karadeniz dizisi 64. bölümüyle final yapma kararı aldı. Set ekibi ve oyuncular son sahnelerin çekilmesinin ardından 25 Ekim'de çekimlerin yapıldığı Trabzon'dan ayrılmıştı. 13 Kasım çarşamba günü son bölümü yayınlanacak dizinin nasıl sona ereceği ise merak konusu. Son bölüm fragmanında yer alan nefes kesen sahneler ise akıllarda iz bırakacakk bir final olacağı izlenimi veriyor.

07-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar