Sen Çal Kapımı 1. Bölüm İzle!

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm İzle!
Yaza merhaba diyen Fox Tv'nin iddialı dizisi Sen Çal Kapımı 1. bölüm İzle! 8 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanan Sen Çal Kapımı 1. bölüme ve detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz!

Sen Çal Kapımı 1. bölüm İzle; MF yapım tarafından yapılan yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı Sen Çal kapımı dizisinin senaryosunu da Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor. Temmuz ayına iddialı şekilde gelen ve fragmanları ile de ses getiren Sen ÇAl Kapımı dizisinin başrollerinde Hande Erçel (Eda), Kerem Bursin (Serkan), Neslihan Yeldan (Aydan) yer alıyor. Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, ÇAğrı Çıtanak,  Sitare Akbaş gibi daha bir çok başarılı ismin yer aldığı dizinin çekimleri istanbulda gerçekleştiriliyor. 

SEN ÇAL KAPIMI 1. BÖLÜM İZLE!

Başrollerini Hande Erçel, Kerem Bursin, Neslihan Yeldan'ın paylaştığı Fox TV'nin iddialı yapımlarından biri olan Sen Çal Kapımı dizisi ilk bölümü ile 8 Temmuz Çarşamba akşamı izleyicisi ile buluşuyor. Romantik komedi dalında seyirciyi kendisine hayran bırakacak dizimizin konusu ise şöyle;

Eda anne babasını küçük yaşta kaybetmiştir. Kendi hayatını kurtarmak için tek çaresinin okumak olduğunuın farkındadır. Yurtdışında okumak için burs başvurusunda bulunmuş ve Bolat Holdingden bursu çıkmıştır. Herşey yolunda giderken bir gün Eda'nın bursu kesilir ve Eda bu durumun sorumlusunu bulmak için Bolat Holding'e adımını attığında artık Serkan Bolat ve Eda'nın kaderi değişmiştir. 

Karşısında Serkan Bolat'ı bulan Eda ona bursunun hesabını sorarken Serkan annesi ve arkadaşları arasında bekar olarak anılmamak için Nisanlı gibi davranmaları için uygun bir adaya ihtiyacı vardır. Eda'nın kendisi için biçilmiş kaftan olduğunu düşünür. Eda ise böyle bir basitliğin içerisinde olmak istemediğini dile getirsede kendisini Serkan Bolat'ın nişanlısı olarak bulur. Kader ağlarını ikisinin etrafında örmeye başlamıştır. Ve artık bildikleri herşey değişir. Elbette geride tek gerçek Aşk kalır. 

Herkesin merak ettiği dizi Sen Çal Kapımı ilk bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Fox TV'de. Sen Çal Kapımı 1. bölüm izlemek için detaylara haberimizden ve izlemek için bağlantı linkine yukarıdan ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

 

08-07-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar