Sen Çal Kapımı 11. Bölüm İzle!

Sen Çal Kapımı 11. Bölüm İzle!
Sen Çal Kapımı 11. Bölüm İzle; 23 Eylül Çarşamba akşamı 11. Bölümüyle ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin 11. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sen Çal Kapımı 11. Bölüm İzle; Başrollerinde Kerem Bürsin, Hande Erçel, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan gibi isimlerin yer aldığı Sen Çal Kapımı 23 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’da 11. Bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. Yaz dizisi olarak başlayan ve seyircinin beğenisini kazanan romantik komedi dizisi sen Çal Kapımı bir tesadüfle başlayan ve daha sonra bir anlaşmayla ilerleyen ancak hepsinin ötesinde sıkı ve tutku ama aynı zamanda gururlu bir aşka dönüşen bir ilişkiyi anlatıyor. Serkan ile Eda’nın arasında sıklıkla tartışmalı ancak tutkulu bir aşkı anlatan Sen çal Kapımı her bölüm heyecanla beklenirken son bölümlerde ikili arasındaki kavganın şiddeti aşklarını tehdit eder hale geliyor. Bakalım 11. Bölümde Serkan Eda ilişkisi nasıl gelişecek?

Sen Çal Kapımı Son Bölüm Neler Oldu?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı heyecanlı bir bölümle daha seyirci karşısına çıkmaya hazırlanırken son bölümde Serkan ve Eda’nın kavgaları ve ikilinin taviz vermez tutumları ilişkilerini tehlikeli bir hale getirmişti. Selin ve Ferit’in evlenme kararları Eda’yı ve Serkan’ı derinden etkilerken Eda Selin yüzünden Serkan’ın mutsuz olduğunu düşünüyor. Serkan ise Ferit’in holding işlerine karışmasından şikayet ediyor. Eda’nın Serkan’la evleneceğiz yalanı ise her şeyin üstüne tuz biber ekiyor.

Sen Çal Kapımı 11. Bölümde Neler Yaşanacak?

Selin ve Ferit’in evlenme kararları ve Eda’nın Serkan’la biz de evleneceğiz yalanı dizinin 11. Bölümüne damga vururken seyirci heyecanlı ve gerilimli bir bölüm izlemek için son sayıyor. Selin’in Serkan’la yeniden birlikte olabilmek için Ferit’i terk edebileceğini söylemesi Serkan’ı şok ederken bunu duyan Eda da aynı şekilde şok olur. Eda Serkan’ın Selin’e kesinlikle evet diyeceğini düşünmektedir. Serkan ise bu sırada bambaşka bir şeyle kafasını yormaktadır. Serkan Eda’nın kendisini istemediğini ve aralarındaki anlaşma bitince ayrılacaklarını düşünmektedir. Eda duyduklarından sonra Serkan’dan uzaklaşmaya ve biran önce kendi hayatını kurma planları yapar ve okula dönmek için burs başvurularına yeniden başlar. Öbür taraftan Ayfer Serkan ile Eda arasındaki anlaşmalı nişanlılığı öğrenmiştir. Ayfer aynı zamanda Eda’nın Serkan’a aşık olduğunu da bilmektedir. Bu sırada çiçekçide işler iyi değildir ve Ayfer borçlarını ödeyememektedir. Bu sırada İtalya’dan Eda’ya burs çıkar ve Eda kimseye haber vermeden yola çıkar. Sen Çal Kapımı 23 Eylül Çarşamba akşamı yine heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin 11. Bölümünü izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

23-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar