Sen Çal Kapımı 36. Bölüm İzle

Sen Çal Kapımı 36. Bölüm İzle
Sen Çal Kapımı 36. Bölüm İzle; 20 Mart Cumartesi akşamı 36. bölümüyle ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanan 36. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sen Çal Kapımı 36. Bölüm İzle; Başrollerinde Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter ve Melisa Döngel’in rol aldığı Sen Çal Kapımı bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı iyi gitmeyen görünümü ile her an seyircisini üzecek haberi beklerken son bölümlerde Serkan’ın hafızasını kaybetmesi üzerine odaklandı. Her ne kadar yazım grubunun ve yapım şirketinin reytingleri düzeltmek için ellerinden geleni yaptıkları görülse de ne yazık ki dizinin hikayesi bu haliyle bitmiş görünüyor. Sezonu sonunu görüp göremeyeceği şüpheli olan ve aslında kanalın yayın akışına koyacağı dizi daha şimdiden belli olan Sen Çal Kapımı’nın bu akşam yayınlanacak 36. Bölümü saat 20.00’da ekranlarda olacak.

Sen Çal Kapımı son bölüm izle | Sen Çal Kapımı yeni bölüm izle

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarının romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı her cumartesi akşamı seyircisiyle olmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Serkan hafızasını geri kazanmış ve her şeyi hatırlamaya başlamıştır. Eda ise sonunda amacına ulaşmış ve Serkan’ı yeniden kazanmak için verdiği mücadeleyi kazanmıştır. Ancak ortada büyük sorun vardır ve o da Deniz! Eda ve Deniz resmi olarak evlenmişlerdir ve bu evlilik Serkan ile Eda arasında büyük bir engeldir.

Sen Çal Kapımı 36. Bölümde Seyirci Neler Yaşayacak?

Fox Tv’nin cumartesi akşamları seyircisiyle buluşan romantik dizisi Sen Çal Kapımı bu hafta yine heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Eda ve Deniz resmi olarak evlenmişlerdir ve Serkan’da hafızasını yeniden kazanmıştır. Eda tekrar Serkan’la olmak ister ama bu sefer arada evlilik imzası vardır. Ancak evlilik belli bir süre içinde iptal edilirse her şey yoluna girebilecektir. Bunun için tarafların imzası gereklidir. Eda Serkan’la birlikte olabilmek için imzayı hemen atar ama Deniz ortalarda yoktur. Aramalara rağmen ulaşılamayan Deniz’in Eda’dan ayrılmaya niyeti yoktur. Serkan, Eda ve tüm diğerleri kanunen geçerli zaman dilimi içinde Deniz’den o imzayı almak için büyük bir çaba harcarlar. Ancak Deniz kayıplara karışmıştır. Zaman daralmaktadır ve Eda her dakika Deniz’le evliliğe doğru gitmektedir. Serkan ise vazgeçecek gibi değildir ve Deniz’i bulma ve imzayı zorla da olsa almak konusunda kararlıdır. Sen Çal Kapımı bu akşam ekrana gelecek 36. Bölümle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

20-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar