Sen Çal Kapımı 35. Bölüm İzle

Sen Çal Kapımı 35. Bölüm İzle
Sen Çal Kapımı 35. Bölüm İzle; 13 Mart Cumartesi akşamı 35. Yeni bölümüyle ekrana gelen Sen Çal Kapımı'nın yayınlanan 35. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sen Çal Kapımı 35. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel ve Çarı Çıtanak’ın rol aldığı Sen Çal Kapımı 35. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de seyirciyle buluşuyor. Yazın başlayan ve bu güne kadar devam eden romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ilk başladığı zamanlarda aldığı yüksek reytingle bir anda özellikle genç kitlenin en çok seyrettiği yapım olmuştu. Ancak bu durum devam etmedi ve her geçen bölüm azalmaya ve dizinin de reytingleri ciddi denebilecek şekilde düşmeye başladı. Son zamanlarda adı sık sık final yapacak söylentileriyle anılan dizide son haftalarda başrol karakteri Serkan’ın hafızasını kaybetmesi konusu işlenmiyor. Sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden olan ancak bunu reytinge dönüştüremeyen dizinin bu akşam ekrana gelecek 35. Bölümü saat 20.00’da ekranlarda olacak.

Sen Çal Kapımı son bölüm izle | Sen Çal Kapımı yeni bölüm izle

Sen Çal Kapımı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv’nin yaz sezonunda başlayan ve cumartesi akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı son haftalarda hafıza kaybı konusunu ele alıyor. Serkan’ın hafızasını kaybetmesiyle her şeyi ve özellikle Eda ile olanları unutması Eda’yı derinden üzmektedir. Eda Serkan’a kendisini hatırlatacak pek çok şey yapar ancak bunda başarılı olamaz. Bunun üzerine Eda Serkan’dan vazgeçme noktasına gelir.

Sen Çal Kapımı 35. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Sen Çal Kapımı adlı dizi bu akşam 35. Yeni bölümüyle ekranda olacak. Yazın başlayan dizinin yayınlanan son bölümlerinde reyting oldukça gerilerken dizi belki de son kozlarını oynuyor. Bu akşam ekrana gelecek bölümde hafıza problemi yaşayan Serkan Eda ve ona dair hiçbir şeyi hatırlamamaktadır. Eda’nın çabaları da sonuç vermez. Sonunda Eda beklide çok büyük risk taşıyan bir harekete başvurur ve yeniden nikah masasına oturmaya karar verir. Bunun Serkan’ın hafızasını geri getireceğini ummaktadır. Eda’nın tahmin ettiği gibi de olur. Eda tam nikah masasında yeniden evlenirken Serkan son anda yetişir ve Eda’ya her şeyi hatırladığını ve onu çok sevdiğini söyler. İkili kavuşurken şok açıklamayı nikah memuru yapar. Eda artık resmi olarak başka birisiyle evlidir. İkili şok olurken bundan sonra neler olacaktır. Sen Çal Kapımı bu akşam 35. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

13-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar