Sen Çal Kapımı 9. Bölüm İzle!

Sen Çal Kapımı 9. Bölüm İzle!
Sen Çal Kapımı 9. Bölüm İzle; 9 Eylül Çarşamba 9. Bölümüyle ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin 9. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sen Çal Kapımı 9. Bölüm İzle; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi Çarşamba günü saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Yaz dizisi olarak başlayan romantik komedi türündeki Sen Çal Kapımı başladığı günden itibaren seyircinin beğenerek ve eğlenerek takip ettiği bir yapım oldu. Her ne kadar reytinglerde istenilen seviyelerde olmasa da yinede dizi yayınlandığı kanal olan Fox Tv’yive yapımcısını memnun etti. Zoraki bir birliktelik üzerine kurulu dizide Eda ve Serkan arasında her geçen gün daha da hızlanan yakınlaşama zaman zaman zoraki birlikteliklerini bir kenara bıraksa da dizinin bölümlerinin sonunda ikili hep aynı noktada durdu. Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’nın 9. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sen Çal kapımı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sen Çal Kapımı her hafta heyecanla seyredilen romantik komedi türünde bir dizi. Son bölümde Serkan Bolat ofisten çalınan tasarımlar konusunda Eda’yı suçlamış bu durum Eda’yı fazlasıyla üzmüş ve onurunu kırmıştı. Bunun üzerine Eda suçsuzluğunu ispatlamak için elinden geleni yapmış ve Serkan’a suçsuzluğunu da ispatlamıştı. Ancak ne var ki Serkan gururundan dolayı Eda’dan özür dileyememiş ve Eda’da bir daha yüzümü göremezsin diyerek çekip gitmişti. Tabi bu durum en çok Selin’i mutlu etmiştir. Ancak şirkette Eda’ya duyulan ihtiyaç ve o olmadan yapılamayacak bir iş her şeyi alt üst etmişti.

Sen Çal Kapımı 9. Bölümde Neler Yaşanacak?

Eda suçsuzluğunu kanıtladıktan sonra Serkan’a bir daha yüzümü göremeyeceksin diyerek ortadan kaybolmuştur. Serkan gururunu bu sefer hiçe sayarak Eda’dan özür dilemek ister ama Eda ortalarda yoktur. Serkan Eda’yı bulabilecek midir? En sonunda Eda’yı bulan Serkan ondan özür diler ama Eda kabul etmez. Bu sefer de daha önce yaşananın tam tersi olur ve Serkan Eda’yla kendini kelepçeler. İkili bu durumda ne yapacaktır barışacak mıdır, yoksa gururları galip mi gelecektir? Öbür taraftan ikilinin arasındaki sözleşme bitmiştir. Bundan sonra ikili ya ayrılacaktır ya da birlikte kalmaya devam edeceklerdir. Peki birliktelikleri nasıl devam edecektir? İki arkadaş mı olacaklardır yoksa artık duygularını birbirlerine itiraf etme vakitleri gelmiş midir? Bu ve daha pek çok sorunun cevabı bu akşam ekrana gelecek Sen Çal kapımı dizisinin 9. Bölümünde cevap buluyor.

Sen Çal Kapımı 9. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

09-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar