Sen Çal Kapımı 15. Bölüm izle

Sen Çal Kapımı 15. Bölüm izle (Son Bölüm)
Fox dizisi Sen Çal Kapımı 21 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Sen Çal Kapımı 21. Bölümde neler olacak? İşte detaylar!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Fox dizisi Sen Çal Kapımı 21 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımları arasına adını başarıyla yazdıran dizinin yayınlanan bölümünü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler arama motorlarında Sen Çal Kapımı 15. Bölüm izle ve Sen Çal Kapımı son bölüm izle araması yapıyorlar. Dizinin yeni bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilir, yeni bölüm hakkında detayları haberimizin devamından öğrenebilirsiniz.

Sen Çal Kapımı son bölüm izle | Sen Çal Kapımı yeni bölüm izle

SEN ÇAL KAPIMI 15. BÖLÜM İZLE (21 EKİM ÇARŞAMBA)

Sen Çal Kapımı dizisine geçen hafta Eda ve Serkan'ın birlikte italya'ya gitme kararları damga vurmuştu.

Bu akşam Sen Çal Kapımı 15. bölüm izleyenleri büyük sürprizler bekleyecek. Birlikte İtalya'da mutlu bir gelecek hayallerine kapılan Eda, Serkan'ın kendisini terk etmesiyle büyük bir üzüntü yaşayacak. Herşeyden uzaklaşmak isteyen Eda, İtalya'ya gidip eğitimini tamamlamak ister ancak öğrenecekleri karşısında büyük şok yaşar! İtalya bursunu babannesi vermiştir ve ona aracı olan da halasıdır. Hayatına müdahale edilmesindne hoşnut olmayan Eda kritik bir karar verir ve İtalya planlarını erteler.

Sen Çal Kapımı son bölüm izleyenleri bekleyen sürprizler bununla da sınırlı değil. Serkan'dan uzaklaşmak ve artık kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Eda'nın karşısına sürpriz bir teklif çıkar. Efe ona kendisiyle çalışmayı ve sadece kendisine bağlı çalışabileceğini söyler. Eda ilk başta Serkan ile karşılaşma olasılığının yüksek olduğu için teklife soğuk baksa da almış olduğu karar aklına gelir ve teklifi kabul eder.

Serkan, Eda'yı hayatından tamamen çıkardığını zannediyor olsa da sabah işyerinde Eda'yı görünce yanıldığını anlar ve çok sinirlenir. Ancak Eda, Efe'nin çalışanı olduğu için onun hakkında karar verme yetkisi yoktur. Ofisteki herkes yaşananları hayretle izlerken Eda ve Serkan arasındaki soğuk savaş izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı 15. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Sen Çal Kapımı her Çarşamba saat 20:00'da Fox TV'de!

21-10-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar