Sen Çal Kapımı 16. Bölüm İzle!

Sen Çal Kapımı 16. Bölüm İzle!
Fox dizisi Sen Çal Kapımı 28 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Sen Çal Kapımı 16. Bölümde neler olacak? İşte detaylar!

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in paylaştığı Fox dizisi Sen Çal Kapımı 28 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımları arasına adını başarıyla yazdıran dizinin yayınlanan bölümünü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler arama motorlarında Sen Çal Kapımı 16. Bölüm izle ve Sen Çal Kapımı son bölüm izle araması yapıyorlar. Dizinin yeni bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilir, yeni bölüm hakkında detayları haberimizin devamından öğrenebilirsiniz.

Sen Çal Kapımı son bölüm izle | Sen Çal Kapımı yeni bölüm izle

SEN ÇAL KAPIMI 16. BÖLÜMDE NELER OLACAK (28 EKİM ÇARŞAMBA)

Sen Çal Kapımı dizisine geçen hafta Eda ve Serkan'ın ayrılıkları damga vurmuştu.

Bu akşam Sen Çal Kapımı 16. bölüm izleyenleri sürpriz ve gerilim dolu dakikalar bekleyecek. Eda serkandan beklemediği ayrılık kararının üzerine, tam da italya hayalleri kurarken sinirden deliye döner. Kafasında farklı senaryolar kurarken, Serkan ile gittikleri ormanda kaybolur. Herkes sağa sola dağılıp ormanda Edayı ararken Serkan hep aynı yerde döner durur. Eda'nın orada bir yerde olduğunu hissetmiştir. Nitekim Eda bulunur.

Bilincini kaybetmiştir. Kısa süre sonra kendine gelen Eda'nın sabah kadar kafa travması yaşamaması için uyanık kalması gerekmektedir. Serkan Eda'yı dağ evine götürür. Sabaha kadar birlikte unutulmaz anlar yaşarlar. Eda Serkan'ın üzerine ne kadar düştüğünün farkındadır. Bu Sebeble bu ayrılığın arkasında bir sebeb olmalı diye düşünür. Edaya söyleyemediği bir sebeb.

Eda, Efe ile dipdibe çalışırken Serkan ayrılıklarının sebebi anlaşılmasın diye Eda'yı görmezden gelmeye çalışsada kendini frenlemekte zorlanır. Kızlar biraraya gelip karaoke gecesi yaptıklarında erkekler futbol oynayıp karaokeye dahil olurlar. O gece herkes birbirine duygularını açarken Serkan . Eda'dan kendini soyutlamakta güçlük çeker. Ertesi gün eda Serkan'ın evine gittiğinde annesi ile kendisi hakkında konuşurlarkeni konuşmalar şahit olur ve artık bu sebebi araştırma zamanı çoktan gelmiştir. 

Sevenlerin merakla beklediği Sen Çal Kapımı son bölüm 28 ekim Çarşamba Fox TV'de

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı 16. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Sen Çal Kapımı her Çarşamba saat 20:00'da Fox TV'de!

28-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar