Sen Çal Kapımı 17. Bölüm izle

Sen Çal Kapımı 17. Bölüm izle! Dizinin 4 Kasım Çarşamba yayınlanan son bölümünü izlemek için detaylar ve yen bölüm özeti haberimizde!

MF Yapım'ın Fox TV için hazırladığı, Çarşamba akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Sen Çal Kapımı 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in paylaştığı dizinin bu hafta yayınlanan fragmanları izleyicide büyük merak uyandırırdı. Yeni bölümü izleyemeyen veya tekrar izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında dizinin 4 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünü arıyorlar. Dizinin yeni bölümünü aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilir ve yeni bölüm detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı son bölüm izle | Sen Çal Kapımı yeni bölüm izle

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜM İZLE

Yayınlandığı ilk günden itibaren Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen, izleyicinin ilgiyle takip ettiği Sen Çal Kapımı dizisi 4 Kasım Çarşamba akşamı 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler arama motorlarında arama gerçekleştirirken yeni bölüm foxplay.com.tr ve fox.com.tr'da izlenebilecek.

SEN ÇAL KAPIMI 17. BÖLÜM ÖZETİ

Serkan'ın güvenini tekrar kazanabilmek için çabalayan Efe, Türkiye'nin önde gelen ailelerindne birini holdinge müşteri olarak getirir. Müşteri büyük projelerden önce evlerinin tadilat işini holdinge verir ve şirketi yakından tanımak ister. Tadilet işi ile Serkan ve Eda ilgilenir. Ev sahipleri Emre ve Aslı ile enerjileri uyuşan çift arkadaş olur. Aslı'nın Eda'ya verdiği özel bir ortalığın karışmasına yol açar.

Diğer yandan Eda'nın hamile olduğundan emin olan Serkan, bu durumu kendisiyle paylaşmamasını büyük problem haline getirir. Eda'ya bu kadar aşık olup yakın olamamak Serkan'ı çıldırtır. Eda ise tüm yaşananlara rağmen Serkan'a olan hislerine engel olamaz.

04-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar