Sen Çal Kapımı 18. Bölüm İzle!

Sen Çal Kapımı 18. Bölüm İzle!
Sen Çal Kapımı dizisinde gerginlik ve kıskançlık devam ediyor. Hayranlıkla izlenen dizide Eda ve Serkan yeniden aşka yelken mi açıyor? Sen Çal Kapımı yeni bölüm için tıklayın!

İzlenme rekorları kırmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinde bu akşam yine nefesler tutuluyor. İnatla başlayan aşklarını sürekli imkansızlıklarla sınanmasını aşamayan aşıklar ilişkilerine edanın bilmediği Serkan'ın ise vicdanına sığdıramadığı sebebler ile ara vermişlerdi. Ne kadar ara vermiş olsalarda her anlarında yan yana, birbirlerine aşkla bakan Eda ve Serkan yüreklerini sızlatan aşk acısını mutluluk ile taçlandırabilecek mi? Birbirlerine baktıklarında gözlerinin içi parlayan iki aşık yavaş yavaş buzları eritebilecek mi? İzleyici evlendikleri bölümü görmeyi bekler iken Eda ve Serkan barışmayı başarabilecekler mi? 

Fox TV ekranlarında her Çarşamba aşkla izlenen dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00'de! 

Sen Çal Kapımı son bölüm izle | Sen Çal Kapımı yeni bölüm izle

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜM İZLE!

Başrollerini Kerem Bursin, Hande Erçel, Neslihan Yeldan'ın paylaştığı çarşamba akşamları izleyicinin gönlüne taht kuran romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı 11 Ekim Çarşamba akşamı tüm detayları ile canlitv.com adresinden izleyebilirsiniz. Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler arama motorlarında arama gerçekleştirirken yeni bölüm foxplay.com.tr ve fox.com.tr'da izlenebilecek.

SEN ÇAL KAPIMI 18. BÖLÜM ÖZETİ

Türkiyenin ünlü çiftleri ve yatırımcılarından biri olan müşterilerinin çatı katına yaptığı tadilatda çökme yaşaması Serkan'ı mahveder. Bunca zamandıren ufak bir hataya bile maal vermeyen Serkan bu hatanın karşısında hem çok mahçup hemde sinirdilidir. Çalışma arkadaşları ve basın hatanın Serkan'a ait olan çizimden kaynaklandığını düşünsede sorunun Serkan'da olmadığına inana tek bir kişi vardır. Eda Yıldız. 

Serkan bu çökmeye sebebeiyet verdiği için maddi zararı gidermeye çalışırken, Eda'da çizimi en ince ayrıntısına kadar kontrol eder. Bu sorunlar ile uğraşıken Eda Serkan2ın yeni bir eve çıktığının farkında değildir. Tesadüfi bir şekilde bunu öğrenmesi kendisini ikinci planda hissettirir. Üstelik Selin'in Serkan'ı tavlamak ve Eda'yı kıskandırmak için küçük planı da yoluna girmiştir. 

Öte yandan Aydan hanım Serkan'ın evden ayrılışından yine kendisini sorumlu tutar. Fakat Eda duruma el koyarak Serkan ve Aydan Hanıma sürpriz hazırlamıştır. Serkanda bir yandan kendisinden uzaklaştığını düşündüğü Edayı kıskanır. İş çıkışı nereye gittiği şüphesine düşüncede takip eder ve Üniversite kütüphanesinde karşılaşırlar. Serkan'ın yeni eve çıktığından heberi olmayan eda şok olunca, geceyi birlikte geçirirler. 

Ayfer ise Çiçekçiye Referans olan iş mektubunu Efe'nin değil Serkan'ın ayarladığını öğrenir. 

 

11-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar