Sen Çal Kapımı 2. Bölüm izle!

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm izle!
Fox Tv’nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı 2. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Eda’nın Serkan’ı öpme skandalı neye yol açıyor? Eda ve Serkan'ın nişanlılık oyunu gerçeği mi dönüşüyor?

Fox Tv’nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı 2. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Sen Çal Kapımı 2. yeni bölümünde oyun olarak başlayan ilişki gerçeğe dönüşüyor. Eda’nın Serkan’ı öpmesi sosyal medyada skandala yol açarken taraflar birbirini suçlamaya başlar. Ailelerinin baskısına karşı Serkan, nişanlılık oyununa başvurur. Sözleşme imzalayan ikili 2 ay boyunca nişanlı taklidi yapacaktır. Birbirinden nefret eden ikilinin nişan taklidi yerini gerçek bir aşka mı bırakıyor? Her ne kadar birbirilerine düşman olsalar da sürekli yolları kesişen iki insanın çekişmeli ve eğlenceli maceraları nişan taklidi yapmalarıyla işler, daha da karışıyor. Kimsenin istemediği bu nişanlılık nasıl sonuç verecek? Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı 2. Bölümü 15 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:00’de FOX Tv’de.

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm izle!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Ender Mıhlar'ın yönettiği Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Fox Tv ekranında bu akşam yayınlanıyor. Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı romantik dizide sevgilisinin kendisini terk etmesiyle psikolojisi bozulan Eda, Serkan’ın ulaşılmaz biri olmasına tepki göstererek Serkan’a sıcak davranmış ve onu öpmüştü. Olayın sosyal medyada skandal olarak patlaması üzerine ikili nişanlılık oyunu oynamaya karar verir.

Bir sözleşme imzalayan ikilinin yakın çevresini bu oyuna ikna etmesi hiç de kolay olmayacaktır. Özellikle Serkan’ın annesi bu evliliğe karşıdır. Serkan ve Eda nişanlı taklidinde başarılı olabilecek mi? Birbirinden nefret eden iki insanın aşk yolculuğunu konu alan dizi Sen Çal Kapımı 2. bölümü bu akşam FOX'ta… Keyifli seyirler.

Sen Çal Kapımı Konusu Nedir?

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder. Dizinin başrolünde yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ve güzel oyuncu Hande Erçel yer alıyor. Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Bilge Önal, Melisa Döngel ve Elçin Afacan’ın görev yaptığı dizi yaz dizisi olarak yayınlanacak. Holding sahibinin varisi Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile üniversitesi öğrencisi çiçekçi (Hande Erçel) birbirinden nefret eden iki kişidir. Herkesin hatta başkahramanların bile karşı olduğu ilişki zamanla gerçek bir aşka dönüşür.

15-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar