Sen Çal Kapımı 20. Bölüm İzle! (28 Kasım Cumartesi)

Sen Çal Kapımı 20. Bölüm İzle! (28 Kasım Cumartesi)
Sen Çal Kapımı 28 Kasım Cumartesi günü yeni bölümde Eda ve Serkan ayrılıklarının sebebinin üstünden gelebilecekler mi? Tüm detaylar Sen Çal Kapımı 20.bölüm izle haberinde!

Fox Tv ekranlarında yaz sezonuna bomba gibi  giriş yapan ve bulunduğu gecedeki dizileri ekarte ederek izlenme rekoru kıran Sen Çal Kapımı iki haftadır yeni gününde yani cumartesi geceleri yayınlanıyor. Geçtiğimiz hafta diziye damgasını vuran sahneler yaşandı. Büyük aşkın bitmeden ayrılığa sürükleyen sebeb, Eda'nın ailesinin ölümündeki ihmal ve delilleri karartmanın Alptekin'in sorumluluğunda olduğunu ve Serkan'ın bu gerçekle daha fazla Eda'nın yüzüne bakamaması idi. Eda bu sebebi bilmezken öğrenmek için çabalamış, Serkan en son tuttuğu eve Eda'yı çağırmış sarhoş olmuş fakat edaya söylemeye cesaret edememeişti. Sabah olduğunda Eda Serkanı kenara sıkıştırmış buna rağmen bile Serkan konuşmamıştı. Aydan hanım onları birleştirmek için elinden geleni yapsada Eda ve Serkan inatlarının kurbanı olmuştu. Fakat o sabah Selin Eda'nın evde olduğunu farketmeden hışımla eve girerek  Eda hakkkında sakladığı herşeyi öğrendiğini dile getirince Eda ve Serkan arasındaki tüm düğümler çözülür. 

Bu akşam yayınlanacak Sen Çal Kapımı 20. bölüm izlemek ve bölümden sonra tekrarını öğrenmek için detaylar haberimizde. Tıkla izle butonunu kullanarak yeni bölüme ulaşabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı son bölüm izle | Sen Çal Kapımı yeni bölüm izle

SEN ÇAL KAPIMI 20.BÖLÜM ÖZETİ

28 Kasım Cumartesi akşamı 20. yeni bölüm ile ekranlara gelen Sen Çal Kapımı dizisinde neler olacak? Eda ve Serkan aşklarına kaldıkları yerden devam edebilecek mi? Aydan'ın tüm çalışmaları işe yarayacak mı? işte dizinin detayları!

Sen Çal Kapımı dizisinde bu akşam, Eda Selin'den duyduklarından sonra ne yapacağını bilemez. Evden çeker gider. Kızlar ile birlikte inzivaya çekilir. Bu süreçte yaşadıklarının rehaveti ile Serkan da işten, hayattan elini çeker. kendisini eve kapatır. Zaman Geçip Eda şehre geri döndüğünde Serkan Eda ile konuşmanın bşir yolunu arar. Nitekim bulurda. Eda'ya tüm sorumluluğun babası Alptekin Bolat'ta olduğunu kendisinin bu yükü omuzlamakta güçlük çektiğini anlatır. Eda ise durumu büyük bir olgunlukla karşılar. Bu yaşananların hiç biri Serkan'ın suçu değildir. 

Fakat bir ilişkiyi yürütmek sorunlardan kaçmak ile olmaz. Eda'da bu durumu Serkan'a anlatana kadar çabalayacak gibi görünür. Eda ise AlpTekin'in karşına çıkar. Eda bu süreçten sonra sadece Serkan ile iş ilişkisi dışında görüşmeme kararı alır ve bir iş sözleşmesi hazırlar. Serkna hiç okumadan imzalar. Artık Serkan'a kök söktüeme sırası Eda'dadır. 

Merak ettiğiniz ve haberdar olmak istediğiniz tüm detayları Sen Çal Kapımı 20. bölüm izle haberimizde bulabilirsiniz.

28-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar