Sen Çal Kapımı 21. Bölüm İzle

Sen Çal Kapımı 21. Bölüm İzle
Sen Çal Kapımı 21. Bölüm İzle; Cumartesi gecelerinin baş tacı, evlerimize sıcacık kadrosu ile konuk olan Sen Çal Kapımı 21. Bölüm ile bu akşam Fox TV'de. Detaylar haberimizde!

Sen Çal Kapımı 21. Bölüm İzle; Yaz sezonunun reytingi yüksek ve ses getiren bir başlangıç yapan, bulunduğu gecedeki tüm rakiplerini ekarte eden, İzlenme sıralamasında gecenin favorisi olan Sen Çal Kapımı yeni gününde bu akşam yeni bölüm ile ekranlarda olacak. Bu akşam yayınlanacak Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünü televizyon ekranlarında izleyemenler için televizyon ile aynı saate izlemeniz mümkün. Sen Çal Kapımı 21. bölüm izlemek için canlı ve Hd kalitesinde yayın linkimize haberimizde bıraktığımız linkten ulaşabilirsiniz. 

Tıkla izle butonunu kullanarak yeni bölüme ulaşabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı son bölüm izle | Sen Çal Kapımı yeni bölüm izle

SEN ÇAL KAPIMI 21. BÖLÜM iZLE - 5 ARALIK CUMARTESİ

Sen Çal Kapımı 21. Bölüm İzle; Eda ve Serkan amansız ayrılıktan yorulmuşlar, Aşkın kendilerini bulmalarını beklemek yerine onlar aşklarının peşinden koşmak için çabalar. Tabi söylendiği kadar kolay olmayan bu işler Eda ve Serkan'ın ayrı restorantlarda birbirlerini beklemeleri ile yeniden başlar. Eda ve Serkan bekleselerde ikiside gelmez. Eda aşırı sinirlernir ve kızlara artık Serkan ile olmayacağını söyler. Serkan ise engin'e peşini bırakmayacağını. Bu aşkın kazananı kim olacak belli değil ancak birbirlerine değer veren iki aşığın neler hissettiği gözlerinden bellidir. 

Ertesi gün işyerine gittiklerinde Eda ve Serkan'a birbirlerinden ayrı İnci dişli gülüşler klübünden reklam teklifi gelir. Serkan Teklifi hemen reddederken Eda ona inat kabul edince Serkan yine kıskançlıktan ne yapacağını bilemez. İki sevimli çiftin birbirlerine kur yapma yöntemleri biraz değişik olsada ikiside başarılı olurlar. Serkan o teklife yeniden kabul edilebilmek için yollar ararken, Eda izlediği komik tablonun keyfini çıkararır. 

Bir yandan da Ayfer Alptekin Bolat'ın geçmişte kardeşine nasıl zarar verdiğini öğrenmiştir. Bunun için hesap sormaya Bolatların evine hedap sormaya gittiğinde Aydan'ın yardıma ihtiyacı olduğunu görür. Ona yardım etmek isterken de işler karışır. Aydan'ın sürekli olarak Eda ve Serkan'ı birleştirme planları yaptığı bir gecede işler artık saçma sapan bir hal alır. Bu kez Aydan Bolat bile işin içinde çıkamaz. 

Komik aynı zamanda romantik sahnelerin konu alacağı Sen Çal Kapımı 21. Bölüm bu akşam saat 20:00'de Fox TV'de. 

05-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar