Sen Çal Kapımı 33. Bölüm izle

Sen Çal Kapımı 33. Bölüm izle
Fox Tv’nin cumartesi günleri yayınlanan romantik dizisi Sen Çal Kapımı 33. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Serkan’dan vazgeçmeyecek olan Selin ne yapacak?

Fox Tv’nin cumartesi günleri yayınlanan romantik dizisi Sen Çal Kapımı 33. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Sen Çal Kapımı 33. Yeni bölümde Eda ve Serkan, Selin tarafından basılmasıyla şoka giriyorlar. Ne pahasına olursa Serkan’dan vazgeçmeyecek olan Selin ne yapacak? Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Eda ile ilgili kararını gözden geçiren Serkan yoksa biricik aşkından vaz mı geçiyor? Aklındaki bin bir soruyla Eda’ya giden Serkan için yeni bir başlangıcın yer aldığı Sen Çal Kapımı 33. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz?

Sen Çal Kapımı son bölüm izle | Sen Çal Kapımı yeni bölüm izle

Sen Çal Kapımı 33. Bölüm izle

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Ender Mıhlar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Sen Çal Kapımı 33. Yeni bölüm Fox Tv ekranlarındaki yolculuğuna devam ediyor. Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı romantik dizide Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolleri paylaşırken ikiliye Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Bilge Önal, Melisa Döngel ve Elçin Afacan eşlik ediyor. Aşkların bir kez daha sınandığı yeni bölümde Selin tarafından basılan Eda ve Serkan yol ayırımındadır. Serkan’dan hiçbir zaman vazgeçmeyecek olan Selin şimdi ne yapacak? Eda ile ilgili duygularını sorgulayan Serkan yoksa bu oyundan vaz mı geçecek? Birbirinden nefret eden iki insanın aşk yolculuğunu konu alan dizi Sen Çal Kapımı 33. Son bölümü 27 Şubat Cumartesi akşamı Fox Tv’de. Keyifli seyirler.

Sen Çal Kapımı son bölümde neler yaşandı?

Deniz’in oyununa katılan Eda, tarihi öne alır. Plandan haberi olmayan Serkan Eda’nın tavrından rahatsız olur ve kıskançlık krizine girer. Kıskançlık krizi Eda’nın hoşuna gitmiştir ve adım adım Serkan’a yakınlaşır. Serkan’dan vazgeçmeye niyeti olmayan Selin, Deniz ile bir plan yapar. Amacı bu oyunu avantaja çevirmektir ancak işler umduğu gibi gitmez. Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de Fox Tv'de.

Sen Çal Kapımı Konusu Nedir?

Hayatta eğitimden başka çıkar yolu kalmayan Eda Yıldız’ın yolu Serkan ile kesişir. Serkan bir tevafuk sonucu karşılaştığı Eda'ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder. Holding sahibinin varisi Serkan Bolat ile üniversitesi öğrencisi çiçekçi başlarda birbirinden nefret etse de bu ilişki zamanla gerçek bir aşka dönüşür.

27-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar