Çağatay Ulusoy’un dizisi Yeşilçam’ın yeni tanıtımı beğenildi

Çağatay Ulusoy’un dizisi Yeşilçam’ın yeni tanıtımı beğenildi
BluTV’nin bu sezona damga vurması beklenen özel yapımı ‘Yeşilçam’dan yeni tanıtım geldi. Çekimleri halen süren dizinin oyuncu kadrosu da şekillendi.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolde olduğu yeni dizisi Yeşilçam’ın tanıtımı izleyiciler tarafından beğenildi. Dijital kanalların dizilerinde rol alan ünlü oyuncunun başrol oynadığı Yeşilçam’ın kadrosu izleyici tarafından merak ediliyor. Çağatay Ulusoy Kimdir ve Yeşilçam’ın oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Şimdi detaylar

Çağatay Ulusoy’un dizisi Yeşilçam’ın yeni tanıtımı beğenildi

Sayıları gittikçe artan dijital kanallardan biri olan BluTV’nin bu sezona damga vurması beklenen özel yapımı ‘Yeşilçam’dan yeni tanıtım geldi. Çekimleri halen süren dizinin oyuncu kadrosu da şekillendi. Adı üstünde nostalji rüzgarları estirmesi beklenen Yeşilçam’ın yeni tanıtımı izleyenleri gösterişli Yeşilçam dünyasının içine çekiyor. Daha çok dijital dizilerde görmeye alışık olduğumuz Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı Yeşilçam dizisinde izleyiciler, 1960’lı yıllara zaman yolculuğu yapma şansı bulacak. Dizide ayrıca sinema aşığı bir yapımcı olan Semih Ateş’in (Çağatay Ulusoy) hayatından kesitlerin yer aldığı Yeşilçam çok yakında BluTv’de ekrana gelecek.

'Yeşilçam’ın oyuncu kadrosunda kimler var?

Eastern Sunrise imzalı, Sibel Tuna’nın yapımcılığını üstlendiği; ‘Yeşilçam’ dizisinde başrolleri Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci paylaşıyor. Dizininn cast kadrosunda ayrıca Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi usta oyuncular da rol yapacak. Senaryosu Levent Cantek ve Volkan Sümbül ikilisine ait olan diziyi usta yönetmen Çağan Irmak yönetiyor. Keyifli seyirler.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu Çağatay, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi mezunudur. Ayla Algan ile tanışarak sektöre adım atan Ulusoy, oyunculuk dersleri aldıktan sonra bir süre modellik yaptı. Katıldığı ilk Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olan Çağatay Ulusoy, kendini geliştirmek için Akademi 35 Buçuk'ta eğitim gördü. Adını Feriha Koydum isimli diziyle oyunculuk sektörüne adım atan Ulusoy, Medcezir dizisiyle şöhreti yakaladı. Fenomen dizi İçerde dizisindeki Sarp karakteriyle oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Çağatay Ulusoy son zamanlarda dijital dizilerde rol alıyor.

Rol aldığı diziler

2019 – Hakan: Muhafız (TV Dizisi)

2016 – İçerde (TV Dizisi)

2015 – Delibal (Sinema Filmi)

2013-2014 – Medcezir (TV Dizisi)

2012 – Adını Feriha Koydum: Emir’in Yolu (TV Dizisi)

2011 – Anadolu Kartalları (Sinema Filmi)

2011 – 2012- Adını Feriha Koydum (TV Dizisi)

27-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar