Sen Çal Kapımı 38. Bölüm İzle

Sen Çal Kapımı 38. Bölüm İzle
3 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan Sen Çal Kapımı 38. bölüm izle; Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünü tek parça ve HD olarak izlemek için detaylar.

Sen Çal Kapımı 38. bölüm izle; Cumartesi günleri Fox Tv ekranlarında MF yapım imzası ile Altan Yıldız yönetmenliğinde çekilen cumartesinin en sevilen dizisi 3 Nisan Cumartesi akşamı ekrana geliyor. Yayınlanan her yeni bölümü ile büyük bir gören Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek. Sen Çal Kapımı izleyicileri yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izleyebilmek için merakla canlı yayın izleyebilecekleri sitelerde geziyor.

Sen Çal Kapımı son bölüm izle | Sen Çal Kapımı yeni bölüm izle

Siz de bu arayış içerisindeyseniz bu sayfadan son bölümü kolayca izleyebilirsiniz. Sen Çal Kapımı dizisinin 38. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Sen Çal Kapımı Son Bölüm Konusu

Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan ve İlayda Çevik gibi isimlerin rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi bu akşam ekrana geliyor. Yeni bölümü tek parça ve full HD olarak yukarıda yer alan bağlantıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölümün özeti de sayfanın devamında yer alıyor.

Bu akşam yeni bölüm ile ekranlara gelecek Sen Çal Kapımı son bölümünde Serkan Eda'nın peşinden havaalanına gider. Gider gitmesine hatta bulur da Serkan Eda'yı fakat bu karşılaşma normal bir karşılaşma olmaz. Serkan bir anda bayılarak yere yığılır. Hemen hastaneye kaldırırlır. Eda kendini bu durumdan sorumlu tutsada gerçek kısa zamanda ortaya çıkar. Serkan'ın kafasında Tümör vardır. Bu durumu öğrenen Serkan Hayatı ile ilgili ciddi kararlar alır. Eda ile yeniden başlamak ister. Yapmayı istediği ve hedeflediği herşeyi sırası ile yapmak ister. 

Selin Serkan'ı hala pençesine düşürmekte kararlıdır. Bu kez gerçekler Selin'in eline dolanacaktır. 

03-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar