Sen Çal Kapımı 4. Bölüm İzle!

Sen Çal Kapımı 4. Bölüm İzle!
Sen Çal Kapımı 4. Bölüm İzle; Fox Tv'de 4. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan ve seyircinin merakla takip ettiği Sen Çal kapımı 4. Bölümü tek parça izlemek için detaylar aşağıda!

Sen Çal Kapımı 4. Bölüm İzle; Yaz sezonunda Fox Tv’de ekrana gelmeye başlayan ve Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Anıl İlter ve Melisa Döngel gibi oyuncuları kadrosunda barındıran romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı 29 Temmuz Çarşamba akşamı 4. Bölümüyle ekranlara geliyor. Yaz dizisi olarak başlayan ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği dizide sözleşmeli nişanlı olan Eda ve Serkan’ın tüm çabalarına rağmen anlaşmaya dayanan ilişkileri yavaş yavaş gerçeğe dönüşmeye başlamıştır. İkisinin de aslında birbirinden nefret ettiklerini söylemelerine rağmen kalplerine söz geçiremeyen ikili her an birbirine yakınlaşmaktadır. 4. Bölümü yayınlanacak Sen Çal Kapımı dizisinde seyirciyi nelerin beklediğini görmek ve diziyi tek parça ful izlemek için bizi takip edin.

Sen Çal Kapımı Son Bölümde Neler Oldu?

MF Yapım tarafından Fox Tv’ye yaz dizisi olarak hazırlanmaya başlayan ve bu akşam 4. Bölümü ekranlara gelecek Sen Çal Kapımı dizisi yine heyecandan nefesleri kesecek. Son bölümde Serkan’ın evinin bahçesinde nişan yapan Eda ile Serkan’ın nişanlarına tüm yakınları katılmış ve çiftin mutluluğuna şahit olmuşlardır. Ancak Serkan’ın annesi ve Eda’nın halası bu işe karşıdırlar. Öbür taraftan Serkan’ın eski sevgilisi Selin ikiliyi çok kıskanmaktadır. Her geçen dakika daha da yakınlaşan Eda ve Serkan zaman zaman yine birbirleriyle büyük tartışmalar yaşamaktadırlar. Son olarak Eda Serkan’ın evine taşınma kararı almıştır. Peki bu olacak mıdır?

SEN ÇAL KALPIMI 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK!

Fox Tv’nin yeni başlayan başarılı romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı 29 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’da 4. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Son bölümde söylenen yalan ikilinin başına dert olmuştur. Eda’nın Selin’e söylediği Serkan’la aynı evi paylaşıyoruz yaşanı üzerine Selin ve nişanlısı Ferit Eda ve Serkan’ı evlerinde ziyaret etmek isterler. Ancak ortada birlikte yaşanılan bir ev yoktur. Peki bu durumda neler yapılacaktır? Eda yaklaşan arkadaş ziyareti öncesi Serkan’la birlikte yaşadıklarını gösterebilmek için acil olarak bir ev düzenleme olayına girer. Bu konuda Serkan ona ne kadar yardımcı olacaktır, ya da olacak mıdır? Eda tüm işlerin altından kalkabilecek midir? Öbür taraftan Serkan’ın annesi ikilinin daha da yakınlaşmaması için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Eda’nın arkadaşları ise ikilinin birlikte yaşaması için çalışmaktadırlar. Sözleşmeli nişanlı çiftimiz Eda ile Serkan ev ziyareti testinden başarıyla geçebilecekler midir? Peki Selin’in evde yırtılmış olarak bulduğu nişan sözleşmesini nasıl açıklayacaklardır? Bu ve benzeri soruların cevabı ve daha fazlası bu akşam yayınlanacak Sen Çal Kapımı dizisinin 4. Bölümünde yanıt buluyor.

Fox Tv’nin yaz dizisi Sen Çal Kapımı’nın 4. Bölümünü izlemek ve diziyi takip etmek için canlitv.com adresinde kalın!

29-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar