Sen Çal Kapımı 42. Bölüm izle

Sen Çal Kapımı 42. Bölüm izle
Eda'yı küstüren Serkan, genç kızı geri kazanmak için elinden geleni yapmaktadır. Serkan’ın samimi olduğunu fark eden Eda ise duygularını gizlemekte gittikçe zorlanmaktadır.

Fox Tv’nin Çarşamba akşamları yayınlanan romantik dizisi Sen Çal Kapımı 42. Bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Yaz sezonunda da devam eden Sen Çal Kapımı 42. yeni bölüme tek derdi Eda'yı geri kazanmak olan Serkan’ın gayretleri damga vuruyor. Eda ise duygularını açıkça ifade edebilecek mi? Çünkü Serkan’ın Kiraz ile ilişkisini gözlemlemeye başlayan genç kız, ikilinin aralarında bir bağ oluştuğunu görürse Serkan'a hangi gerçeği fısıldayacaktır? Aydan ve Engin’in gerçeği çok daha önce öğrendiği Sen Çal Kapımı 42. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı 42. Bölüm izle

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Ender Mıhlar'ın yönettiği Sen Çal Kapımı 42. Yeni bölümünde de romantizm ve aşk hız kesmiyor. Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı romantik dram dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolleri paylaşıyor. Başarılı ikiliye Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Bilge Önal, Melisa Döngel ve Elçin Afacan da eşlik ediyor.

Eda duygularını gizleyebilecek mi?

Gelişen olaylarla Eda'yı küstüren Serkan, genç kızı geri kazanmak için elinden geleni yapmaktadır. Serkan’ın samimi olduğunu fark eden Eda ise duygularını gizlemekte gittikçe zorlanmaktadır.  Serkan'la Kiraz'ın ilişkisini gözlemlemeye başlayan Eda bir karara varır. Aralarında en ufak bir bağ oluştuğunu hissederse Serkan'a Kiraz'ın babası olduğunu açıklayacaktır. Ancak bilmediği bir şey vardır ki o da Aydan ve Engin, gerçeği çok daha önce öğrenmiştir. Serkan gerçeği kimden öğreneceği Sen Çal Kapımı 42. Son bölümü 23 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX Tv ekranlarında. Keyifli seyirler

Sen Çal Kapımı Konusu Nedir?

Zor şartlarda büyüyen ve üniversite tahsil ederek bir an önce hayata atılmak isteyen Eda Yıldız’ın yolu Serkan ile kesişir. Kaderin garip bir tevafuk sonucu karşılaştırdığı Serkan, Eda'ya cazip bir teklifte bulunur. Kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yapan Eda’ya bursunu geri vermeyi teklif eder. Eda kabul eder. Holding sahibi zengin bir ailenin varisi Serkan ile üniversitesi öğrencisi çiçekçi kız, önceleri birbirinden nefret etse de bu ilişki zamanla gerçek bir aşka dönüşür.

23-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar