Sen Çal Kapımı 43. Bölüm izle

Sen Çal Kapımı 43. Bölüm izle
Kiraz’ın kendi kızı olduğunu öğrenen Serkan, bu gerçeği kabullenebilecek mi? Serkan’ın babalık yapamayacağını söylemesi Eda'yı hayal kırıklığına uğratırken Kiraz nereye kayboluyor?

Fox Tv’nin Çarşamba akşamları yayınlanan romantik dizisi Sen Çal Kapımı 43. Bölümüyle ekrana geliyor. Çoğu dizinin final yaptığı yaz sezonunda devam eden Sen Çal Kapımı 43. yeni bölüme Kiraz’ın kendi kızı olduğunu öğrenen Serkan’ın yaşadığı şok damga vuruyor. Serkan, kızına babalık yapabilecek mi? Serkan’ın kararı Edayı hayal kırıklığına uğratırken Kiraz’ın doğum gününde yaşanan kötü sürpriz ne? Kaybolan Kiraz, bulunabilecek mi? Eda’yı öfke krizine sokan gelişmenin yaşandığı Sen Çal Kapımı 43. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz?

Sen Çal Kapımı 43. Bölüm izle

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar'ın oturduğu Sen Çal Kapımı 43. Yeni bölümünde romantizm ve gerilim iç içe geçiyor. Fox Tv’nin yaza damga vuran romantik diziyi Ayşe Üner Kutlu kaleme alırken Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolleri paylaşıyor. Başarılı ikiliye Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Bilge Önal, Melisa Döngel ve Elçin Afacan da eşlik ediyor.

Serkan, kızına babalık yapabilecek mi?

Gelişen olaylarla Eda'yı küstüren Serkan, genç kızı geri kazanmak için elinden geleni yaparken Kiraz gerçeği Eda’yı çileden çıkartır. Bu arada Serkan, Kiraz’ın kendi kızı olduğunu öğrenmiş ve yaşadığı şoku atlatmaya çalışmaktadır. Her ne kadar bir kızı olduğuna sevinse de kendini babalık yapmaya hazır hissetmez. Bunu duyan Eda büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Kiraz, doğum gününde kayboluyor

Serkan bir yandan sevinç bir yandan şaşkınlık yaşarken Kiraz, aniden ortalıktan kaybolur. Üstelik kızın tam da doğum günüde ortalıktan kaybolması doğum günü sürprizi yamak isteyenleri perişan eder. Kiraz’ın başına bir hal geldiğini düşünen Eda, çıldırmak üzeredir. Tüm ahali ayağa kalksa da Kiraz’dan hiçbir iz yoktur. Kiraz kayıp mı oldu yoksa kaçırıldı mı? Tüm soru ve cevaplarıyla Sen Çal Kapımı 43. Son bölümü Çarşamba 20.00'de FOX TV’de. Keyifli seyirler.

Sen Çal Kapımı Konusu Nedir?

Eda hayatın yükünü sırtlanmış gayretli bir genç kızdır. Üniversiteyi bitirerek bir an önce para kazanmak isteyen genç kız, holding sahibi bir ailenin şımarık oğlu Serkan ile kesişir. Serkan, Eda'ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yapması karşılığında yüklü bir para teklif eder. Çaresiz genç kız, kaderin karşısına çıkardığı bu tevafuku kaçırmak istemez ve teklifi kabul eder. Zengin bir ailenin varisi Serkan ile üniversitesi talebesi kız, önceleri birbirinden nefret etse de bu ilişki zamanla gerçek bir aşka dönüşür.

30-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar