Sen Çal Kapımı dizisi daha başlamadan şok değişiklerle gündem oldu!

Sen Çal Kapımı dizisi daha başlamadan şok değişiklerle gündem oldu!
Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrollerde olduğu merakla beklenen Sen Çal Kapımı dizisinde şok değişiklikler yaşanıyor. Dizide yaşanan değişikler soru işaretleri oluşturdu!

Fox Tv'nin sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan dizisi Sen Çal Kapımı setinde şok değişikler yaşanırken, dizinin yayın tarihinde de değişim yaşandı. Kerem Bursin ve Hande Erçel'in başrolde yer aldığı dizinin çekimleri başlamış ve setten gelen fotoğraflar herkesi heyecanlandırmıştı. Fox Tv yayın akışına eklediği dizinin fragmanları da yayınlandı. Temmuz'da yayına başlamayı planlayan dizinin önce yönetmeninin değişti, sonra yayın tarihi.

Sen Çal Kapımı yayın tarihi değişti

MF Yapım tarafından hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri başlamıştı. Dizinin 1 Temmuz'da ilk bölümüyle Fox Tv ekranlarında yer alacağı açıklanmıştı. Fakat Fox Tv dizi tanıtımlarında ve fragmanlarda 1 Temmuz ifadesini kaldırarak 'Yakında' bilgisini ekledi. Başrol oyuncularıyla ses getiren dizi yaz sezonuna iddialı girmeyi planlayan yapımlardan biri. Çekimlerine başlanan ve henüz birinci bölüm çekimleri tamamlanmayan dizinin yönetmeninin de değişeceği bilgisi dizi kulislerini hareketlendirdi.

Sen Çal Kapımı da bir şok değişiklik daha

Fox Tv'nin iddialı dizisi Sen Çal Kapımı dizisi, Kerem Bursin, Hande Erçel, Neslihan Yeldan, Bilge Önal, İsmail Ege Şaşmaz, Evrim Doğan, Melisa Döngel, Sitare Akbaş, Çağrı Çıtanak, Alican Aytekin, Başark Gümülcinelioğlu gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna sahip. Romantik komedi türünde bir yaz dizisi olarak çekilen Sen Çal Kapımı'nın yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar vardı. Fakat dizinin daha ilk bölümünün çekimleri bitmeden yönetmeninin değişeceği haberi dikkat çekti. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Sen Çal Kapımı dizisini yönetmen koltuğunda 2. Bölümden itibaren Yusuf Pirhasan oturacak.

Hande Erçel ve Kerem Bursin'in performansı merakla bekleniyor

Merakla beklenen Kerem Bursin Hande Erçel'li Sen Çal Kapımı daha başlamadan konuşulmaya başlandı. Yaza damga vurmaya hazırlanan dizinin yayın tarihinin değişmesi ise diziyi bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. İlk bölüm çekimleri tamamlanmayan dizinin yayın tarihinin de değişmesi dizinin 1 Temmuz tarihine yetişmediğini gösteriyor. Fragmanları ile ses getiren ve ilgi çeken Sen Çal Kapımı dizisinde, Hande Erçel'in canlandırdığı üniversite öğrencisi Eda ile Kerem Bursin'in canlandırdığı zengin iş insanı Serkan Bolat'ın zorlu aşkı ekrana taşınıyor.

19-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar