Sen Çal Kapımı Selin (Bige Önal) kimdir?

Sen Çal Kapımı Selin (Bige Önal) kimdir?
Sen Çal Kapımı dizisinde rol alacak isimlerden biri Bige Önal olacak. Selin karakterine can verecek olan Bige Önal kimdir?

MF Yapım imzasıyla FOX TV'den ekrana gelecek Sen Çal Kapımı dizisinde rol alacaklar arasında Bige Önal adı göze çarpıyor. Selin karakteriyle izleyici karşısına çıkacak Bige Önal oldukça merak ediliyor. Sen Çal Kapımı dizisi Selin (Bige Önal) kiimdir? Sen Çal Kapımı dizisinde canlandıracağı Selin karakteriyle ilgili tüm bilgiler.

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin'in canlandıracağı Serken ve Hande Erçel'in canlandıracağı Eda karakterlerinin aşkına tanıklık edeceğiz. Bige Önal'ın canlandıracağı Selin karakteri de Serkan karakterine fazlasıyla aşık genç bir kadın. 

Bige Önal kimdir?

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 2012 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezun olmuştur. Galatasaraylı millî futbolcu Erhan Önal ve manken Mine Baysan'ın kızı olan Bige Önal'ın Patrick Mölzl adında futbolcu bir erkek kardeşi vardır. Bige Önal, 2015 yılından beri Aras Bulut İynemli ile birliktedir.

2007 yılında Show TV dizisi Kısmetim Otel ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Kısa süre ekranda kalan dizide Gizem karakterini canlandırdı. Bu deneyiminin ardından 2010 yılında TRT 1 dizisi Elde Var Hayat ile oyunculuğa dönmüştür. Bu dizide de Yeliz karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. Aynı yıl, bir başka TRT 1 dizisi Halil İbrahim Sofrası'nda rol almış ve Didem karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında rol aldığı Kanal D dizisi Benim Adım Gültepe'de rol alan Bige Önal, dizi kısa sürmesine karşın canlandırdığı Nazlı karakteriyle çıkış yakalamıştır. 2015 yılında, daha sonra birlikte olmaya başlayacağı Aras Bulut İynemli ile TV8 dizisi Maral'da rol almıştır. 2017 yılında Lal karakteriyle Kanal D dizisi Bodrum Masalı kadrosuna dahil olmuştur.  2018 yılında Show TV'den ekrana gelen Tehlikeli Karım dizisinde başrol olarak yer almıştır. 22 Aralık 2017 tarihinde vizyona giren Martıların Efendisi filminde Mehmet Günsür ile birlikte başrolde yer almıştır. Tehlikeli Karım dizisinde Seda karakterine can vermiştir. 2018 ve 2019 yıllarında dijital yayın platformu Blu TV'ye özel çekilen Bozkır dizisinde Tülay karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayınlanmaya başlayan Netflix Orijinal Dizisi Hakan Muhafız'ın ilk sezonun rol almıştır.

19-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar