Seni Çok Bekledim 3. Bölüm izle

Seni Çok Bekledim 3. Bölüm izle
Ekranların yeni dizilerinden biri olan Seni Çok Bekledim yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Seni Çok Bekledim 3. Bölüm izle!

Seni Çok Bekledim 3. Bölüm izle; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolde buluşturan yeni dizi bu akşam Star Tv ekranlarından seyirciyle buluşuyor. Skala Yapım ve DNZ Film'in ortak yapımı olan Seni Çok Bekledim dizisi ilk iki bölümüyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Seni Çok Bekledim 3. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Seni Çok Bekledim 3. Bölüm canlı izle

Seni Çok Bekledim dizisi ekran yarışına yeni başlayan dizilerden. Uzun süredir hazırlığı yapılan dizi seyirciyle buluştu. Özcan Deniz'in hem oynayıp hem de senaryosunu yazdığı dizi merakla bekleniyordu. Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, İlhan Şen, Caner Şahin, Durul Bazan, Ali İpin, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Türkü Turan, Hakan Ummak, Damla Makar, Nihan Büyükağaç, Şehsuvar Aktaş, Ömer Gökay Şanlıer gibi birçok oyuncu Seni Çok Bekledim kadrosunda yer alıyor. Seni Çok Bekledim 3. Bölüm bu akşam saat 20:00'da Star Tv'de.

Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor?

Seni Çok Bekledim 3. Bölüm izle; Ekran serüvenine yeni başlayan dizi çekim mekanları ile de dikkat çekti. Seni Çok Bekledim dizisinin ilk bölümleri Doha'da çekilmişti. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun canlandırdığı Kadir ve Ayliz karakterleriyle oldukça iyi sahneler Doha'nın büyülü atmosferinde çekildi. Heyecan uyandıran çöl sahneleri ise hem dikkat çekici hem de çok romantikti. Kadir'in bir depremle değişen hayatında büyük bir dönüm noktası Ayliz'le karşılaşması olacaktır. Farklı bir senaryoyla ekrana gelmeye başlayan Seni Çok Bekledim 3. Bölüm full hd kalitede izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Seni Çok Bekledim 3. Bölümde neler olacak?

Seni Çok Bekledim 3. Bölüm izle; Ayliz ve Kadir'in karşılaşmalarının ardından Seni Çok Bekledim heyecan dolu yeni bölümüyle ekranda olacak. Ayliz annesi ile Kadir'in evinde karşılaşınca çok sinirlenir ve Kadir'e kendisinden uzak durmasını söyler. Kadir'in Ayliz'i ikna etmeye gücü kalmamıştır ve pes eder. Erol ve Selo'nun karşılaşması da kavgayla sonuçlanır. Seni Çok Bekledim 3. Bölüm izle! İyi seyirler…

12-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar