Seni Çok Bekledim 8. Bölüm izle

Seni Çok Bekledim 8. Bölüm izle
Ayliz ve Kadir evleniyor. Peki Ayliz ile öğrendiği gerçekler karşısında Kadir, ne yapacak? İsmet ve Cemal'in etrafındaki çember daralırken hapisteki Selo hangi kararı alacak?

Tevafuk konusuyla yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytinglere ambargo koyan Seni Çok Bekledim Cuma akşamları Star Tv’de izleyiciyi ekrana kilitliyor. Özcan Deniz’in hem yapım hem de başrolü üstlendiği Skala yapımı Seni Çok Bekledim 8. Yeni bölümde Aylin ve Kadir evlenebilecek mi? Nikâh saatini bekleyen Ayliz, endişeyle Kadir’i beklerken Ayliz'in annesinden öğrendiği sır, Kadir'in aklını bir kez daha karıştırmıştır. İsmet’in etrafındaki çember daralırken hapisteki Selo için karar zamanıdır. Kadir’in Ayliz’e hazırladığı sürprizin sabahında onları bekleyen büyük haberin yer aldığı Seni Çok Bekledim 8. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Seni Çok Bekledim 8. Bölüm İzle

Tevafuk, aşk ve gerilim dizisi Seni Çok Bekledim Cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Başrollerinde Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin ve Durul Bazan’ın yer aldığı Star Tv dizisi Seni Çok Bekledim 8. Bölümde Ayliz ile Kadir’in nikâh tarihi gelip çatmıştır. Ayliz endişeyle Kadir’i beklerken Kadir’in Ayliz ile alakalı öğrendiği gerçek onu kararından vazgeçirecek mi?

Denklem bir kez daha kuruluyor

Ayliz’in annesi Serpil’in her şeyi anlatmasından korkan Cemal, Kadir'in hayatına eskisinden çok daha fazla dâhil olmaya kara verir. İpi eline almak için uğraşan Cemal, İsmet’e yeni bir görev verir. Ancak eşi ve kızının öğrendiği gerçekler sayesinde İsmet’in etrafındaki çember daralmaktadır. Cemal, kendisine video gönderenin kimliğini bulabilecek mi? Kirli sırlarının ortaya çıkmaması için uğraşan İsmet, karısı ile kızının dâhil olduğu gerçekleri öğrenir ve büyük bir panik yaşar.

Sürpriz mi kargaşa mı?

Karısı ölen ve hapse düşen Selo, hapishanede bir yol ayrımındadır. Kardeşinin hapisten çıkması için koşturup durduğu Selo, aldığı haberle ne yapacak? Serpil’den Ayliz ile öğrendiği gerçeklerle sarsılan Kadir, Ayliz'in mutluluğuna gölge düşürmemek için ona bir sürpriz hazırlar. Kadir’in Ayliz'e hazırladığı sürpriz dolu bir gecenin sabahında hayatlarına düşen büyük bombanın yer aldığı Seni Çok Bekledim 8. Son bölüm 19 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Star Tv’de. Keyifli seyirler.

Seni Çok Bekledim son bölümde neler yaşandı?

Selo’nun vurduğu Erol hastanede verdiği yaşam mücadelesini kazanarak eve döner. Olaylardan kendini suçlayan Kadir, Selo’yu polise teslim eder. Babasının izini süren Ayliz ise bir ikiz kardeşi olduğunu öğrenir ve annesiyle yüzleşmeye karar verir. Kadir onu mutlu etmek için evlilik teklifi yapar.

19-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar