Seni Çok Bekledim dizisinden ilk görüntüler! Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu aynı karede!

Seni Çok Bekledim dizisinden ilk görüntüler! Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu aynı karede!
Merakla beklenen yeni dizi Seni Çok Bekledim sete çıktı ve çekimlere başladı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun bir arada olduğu kareler ise şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı.

Hakkında sık sık haberler yapılan, senaryosu ve adı değişen Özcan Deniz'in yeni projesi Seni Çok Bekledim dizisi sonunda sete çıktı. Seni Çok Bekledim dizisinden ilk kareler ise gelmeye başladı. Özcan Deniz'in projesi olan Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncu kadrosunda da güçlü isimler var. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ise dizinin başrol oyunculuğunu paylaşıyor. Çekimleri başlanan dizide ilk kez karşılıklı sahnelerle bir araya gelen ünlü oyuncuların setten gelen ilk fotoğrafları sevenlerini heyecanlandırdı.

Seni Çok Bekledim setinden ilk kareler

Özcan Deniz'in gerçek bir hayat hikayesinden uyarlayarak projelendirdiği Seni Çok Bekledim dizisi yakında seyirciyle buluşmayı planlıyor. Skala Yapım ve DNZ Film şirketlerinin ortak yapımı olan Seni Çok Bekledim dizisi Star Tv'de yayınlanacak. Çekimleri Beykoz Plato'da yapılan Seni Çok Bekledim dizisinde ilk kez başrol oyuncularının ortak sahneleri çekildi. Ünlü oyuncu Özcan Deniz ile Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansıyla dikkat çeken İrem Helvacıoğlu yeni bir projede bir araya gelmenin heyecanını yaşıyor.

Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda kimler var?

Seyirci tarafından da merakla bekelen Seni Çok Bekledim dizisi yayın için gün sayarken sette de hummalı bir çalışma devam ediyor. Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu'nun yanı sıra birçok sevilen oyuncu dizinin kadrosunda. Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda, Caner Şahin, Yıldız Kültür, Mustafa Uğurlu, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Şehsuvar Aktaş, Türkü Turan ve Yeşilçam'ın usta oyuncularından Ahmet Mekin yer alıyor.

Seni Çok Bekledim konusu!

Yayın için gün sayan Seni Çok Bekledim dizisi Star Tv'den seyirciyle buluşacak. Bir aşk hikayesini anlatacak Seni Çok Bekledim daha önce birçok kez yolları kesişen iki kişinin ilk kez karşılaşması ve yaşayacakları aşk hikayesi anlatılacak. Gerçek bir yaşam hikayesini anlatacak olan Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz'in canlandıracağı iş insanı Kadir ile İrem Helvacıoğlu'nun canlandırdığı fotoğrafçı Ayliz'in hikayesi herkesi derinden etkileyecek.

25-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar