Şeyma Subaşı hakkında yeni bir iddia

Şeyma Subaşı hakkında yeni bir iddia
Yeni tanıştığı Mısırlı milyarder Şeyhin oğluyla gününü gün eden ünlü manken Şeyma Subaşı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Birkaç gün önce yeni sevgilisinin uçak kapatmasıyla sosyal medyada gündemi işgal eden Şeyma Subaşı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Çok zengin bir şeyhin oğlu olan Mısırlı arkadaşıyla yaşadıkları nedeniyle sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı ile ilgili ortaya atılan iddia nedir? Hayranları ünlü mankenin bu iddiaya nasıl tepki verdiğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Şeyma Subaşı hakkında yeni bir iddia

2021 yılı Şeyma Subaşı için oldukça renkli geçiyor. Yeni tanıştığı Mısırlı milyarder Şeyhin oğlu, ünlü mankeni adeta servete boğdu. Jestleriyle Şeyma Subaşı’nın ayaklarını yerden kesen Mohammed Alsaloussi, tatilden rahat dönsün diye uçağı tek başına kapatmıştı. Aynı iş adamı bu sefer de Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolarlık ev aldı.

Kesenin ağzını açtı

Magazin haberlerinden tanıdığımız Hürriyet’te yer alan bir haber, ilgiyi bir kez daha Şeyma Subaşı’ya çevirdi. Daha birkaç gün önce uçakta yer bulamayan Şeyma Subaşı için bir yolcu uçağını tüm biletlerini alarak kapatan Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi çok konuşulmuş ve görgüsüzlükle suçlanmıştı. Tepkilere aldırış etmeyen aynı iş adamı bir kez daha sevgilisi için kesenin ağzını açtı.

Cömert hediyelerle adından söz ettiriyor

Miami’yi çok seven ve yaz aylarını orada geçiren Şeyma Subaşı için 3.5 milyon dolar değerinde ev alan Alsaloussi, kesenin ağzını açmış görünüyor. Miami’nin gözde yerlerinden Belle Meade Bulvarı’nda yer alan 4 bin metrekarelik iki katlı lüks villaya kızı Melisa ile yerleşen Şeyma Subaşı, evi kendi zevkine göre dekore ettirmekle meşgul. Ünlü manken uçak jestiyle gönlünü çalan iş adamı için yaptığı paylaşımla yoğun tepki almıştı: “Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Seni çok seviyorum Meedo! ‘Harika bir adam nasıl olmalı’ diye bir kitap yazmalısın”

Görgüsüzlük ve duyarsızlıkla suçlanan Şeyma Subası ve Mohammed Alsaloussi ile ilgili gelişmeleri canlitv platformu olarak takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Şeyma Subaşı Kimdir?

1990 doğumlu manken Subaşı 2006 yılında katıldığı Miss Turkey yarışması ile mankenliğe başladı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu bir yarışma programına katılan Şeyma Subaşı, Acun ile evlendi. Acun Ilıcalı ile olan evliliklerinden Melisa adında bir kız olan Şeyma Subaşı, daha sonra boşandı.

26-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar