Seni Çok Bekledim'e yeni oyuncu

Seni Çok Bekledim'e yeni oyuncu
Farkına varmadan birbirini arayanların tevafuklarla yolunun kesiştiği Seni Çok Bekledim kadrosunu güçlendiriyor. Dizi severler merak ediyor, diziye katılan yeni oyuncu kim?

Özcan Deniz’in merakla beklenen ve büyük ilgi ören “Tevafuk” dizisi Seni Çok Bekledim'e yeni oyuncu katıldı. Henüz birkaç bölüm yayınlanmasına rağmen reytinglerde yapımcısının yüzünü güldürmeyi başaran dizi başarısını kadrosunu güçlendirerek perçinliyor. Dizi severler Star'ın cuma günleri ekrana getirdiği dizisi ‘Seni Çok Bekledim’e eklenen yeni oyuncu ve hangi karakteri oynayacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Seni Çok Bekledim'e yeni oyuncu

Yapımcılığını başrolünü Özcan Deniz’in yaptığı Seni Çok Bekledin dizisi uzun bir hazırlık sürecinden sonra Star Tv’de Cuma akşamları yayınlanmaya başladı. Skala Yapım ve DNZ Film imzalı Seni Çok Bekledim dizisinin başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaşıyor. Dizide ayrıca Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar gibi usta oyuncular da rol alıyor. 5 Mart Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölüme Savcı Pınar karakteriyle Hande Oktan dahil oldu.

‘Demir Leblebi Savcı Pınar’

Demir Leblebi Savcı Pınar rolü ile diziye dahil olan Hande Oktan, izleyiciyi çok farklı bir serüvenin içine sokacak. Hande Oktan’ın hayat vereceği ‘Savcı Pınar’ son derece güçlü karakterde, zeki, ciddi ve sert üslubuyla güzel bir kadın olarak dikkat çekiyor. Zahide’nin şüpheli ölümüyle ilgili bir anda farklı noktalara evrilen Seni Çok Bekledim dizisinde Cemal’in bir şeyler gizlediğini anlayan Savcı Pınar, Kadir’le de iş birliğine giderek cinayetin üzerindeki sır perdesini aralayacak.

Seni Çok Bekledim dizisinin konusu nedir?

Katar ve İstanbul Beykoz’da çekilen dizide birçok sırlı olay sonucu Kadir ve Ayliz tanışır. Tek başına ailesi olmadan bir hayat kuran ikilinin kesişen yolları ilginç bir hal alır ve ikili birbirini yakından tanımaya başlar. Babasını arayan Ayliz, benzer bir hayatı yaşayan Kadir’den ailesini bulma konusunda yardım ister. Bu yardımlaşma zamanla tutkulu bir aşka dönüşür. Kadir’in kardeşi zannettiği Erol aslında Ayliz’in sonradan kavuşacağı yitik ikizidir ve birbirini sarmalayan olaylar zinciri garip tevafuklarla ve sırlarla örülmüştür.

04-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar