Seni Çok Bekledim’in Şebnem’i diziyi anlattı

Seni Çok Bekledim’in Şebnem’i diziyi anlattı
Tevafuk ve Kader üzerine farklı hikayesiyle dikkat çeken Seni Çok Bekledim dizisinde Şebnem rolünü oynayan Sibel Şişman, diziyi ve rolünü anlattı.

Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nu buluşturan Star Tv dizisi Seni Çok Bekledim’de Şebnem karakterini oynayan Sibel Şişman diziyi anlattı. 'Şebnem'in yaşam enerjisi müzikten geliyor' diyen ünlü oyuncu, Cuma günlerine imza atan diziyi ve çekimleri yurt dışında da yapılan seti anlattı. İşte o röportajdan satır başları haberimizde. Şimdi detaylar

Seni Çok Bekledim’in Şebnem’i diziyi anlattı

Uzun süredir gündemde olan ve geçen cuma izleyici ile buluşan Seni Çok Bekledim ilginç konusuyla çok beğenildi. Tevafuk ve gizem üzerine dönen Skala Yapım ve Deniz Film yapımı Seni Çok Bekledim’de güçlü yan karakteri canlandıran Sibel Şişman, dizideki rolünü anlattı. Senaryonun umut dolu olduğunu söyleyen oyuncu, ekibin bir aile gibi olduğunu vurguladı.

Umut dolu bir senaryosu var

Şahin Altuğ'un yönettiği, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolü paylaştığı 'Seni Çok Bekledim', gerçek bir hayat hikayesinden esinlendi. Oyuncu kadrosu epey kalabalık. Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar. Şebnem karakteri gelince hiç düşünmeden teklifi kabul eden Sibel Şişman bakın neler anlattı. “ Projeyi görünce çok heyecanlandım. Senaryonun en güzel yanı umut dolu olması. Hayatta başımıza gelen her şeyin nedeni var cümlesini en açık haliyle yansıtıyor. İyi ya da kötü diye sıfatlandırdığımız her olayın içindeki güzellikleri görebilirsek, hayatın mucizelerini de görmüş oluruz. Tevafuk denen sırlı tesadüflerin bize göz kırpması gibi tatlı anlar olduğuna ben de çok inanırım.

Şebnem’in enerji kaynağı müzik

“ Şebnem'in yaşam enerjisi müzikten geliyor. Hayattaki zorlukların üstesinden tek başına gelmesi onu güçlü ve biraz da korkusuz kılmış. En yakın arkadaşı, kardeşi saydığı Ayliz dışında kimseye güvenmiyor. Dizide entrika, gizem ve ortaya çıkmayan sırlar var. Gerçek dostluğun, kan bağımız olsa da olmasa da aslında birbirimize bağlılığımızın ve sevginin önemini göreceğiz. Bu iş insanlara hayatta bazen akışa bırakmanın en iyisi olduğunu, hayata güven duyulduğunda her şeyin mümkün olduğunu hissettirecek. Set eğlenceli ve verimli geçiyor. Ekipteki herkes birbirine yardımcı oluyor, aile gibiyiz. Böyle olunca çalışmak da keyifli hale geliyor.”

3. bölümüyle Seni Çok Bekledim 12 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Star Tv'de. Keyifli seyirler. 

06-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar