Sercan Yıldırım Nihan Yönel Evlendi

Sercan Yıldırım Nihan Yönel Evlendi
Son olarak Survivor yarışmasında yer alan bir zamanların başarılı futbolcusu Sercan Yıldırım ile yoğa eğitmeni olan nişanlısı Nihan Yönel dünya evine girdi.

Ünlüler dünyasından bir evlilik haberi magazin basını ve sosyal medyada yer aldı. bir zamanların başarılı futbolcusu ve son olarak Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım ile sevgilisi ve nişanlısı Yoga eğitmeni Nihan Yönel dün Bursa’da bir otelde kıyılan nikahla dünya evine girdiler. Ünlü futbolcu ve yarışmacı Sercan Yıldırım ile Nihan Yönel’in nikahlarına birçok ünlü isim katılırken Sercan Yıldırım’ın nikah şahitliğini bir zamanlar teknik direktörü olan Ertuğrul Sağlam yaptı. Çiftin nikah sırasında ve nikahtan sonra oldukça heyecanlı ve mutlu oldukları gözlenirken törenden çekilen fotoğraflar sosyal medya hesaplarından servis edildi. Çiftin nikah törenlerine başta aileleri olmak üzere sevenleri ve yakın arkadaşları katıldı.

Sercan Yıldırım Evlendi

Son olarak Survior yarışmasında mücadele eden ve oldukça da iyi bir performans sergileyen eski futbolcu Sercan Yıldırım ile nişanlısı Nihan Yönel geçtiğimiz gün Bursa’da bir otelde kıyılan nikahlarıyla dünya evine girdiler. Oldukça mutlu olan çiftin nikahını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem kıydı. Törene Sercan Yıldırım’ın arkadaşları Mert Öcal, Parviz Abdullayev, Aşkım Burce ve Semih Öztürk’te katıldı. Bu arada ünlü ismin yeniden Survivor’a katılacağı öğrenildi. Sercan Yıldırım’ın Survivor All-Star yarışmasında yer alacak yarışmacılardan olduğu ve ocak ayının ortasında yarışma için yeniden Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenildi. Ünlü isim Sercan Yıldırım’ın evlilik haberi magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Ünlü isimler de ayrıca çifti tebrik ettiler ve mutluluklar dilediler.

Nasıl Tanıştılar?

Dünya evine giren Sercan Yıldırım ile Nihan Yönel’in nasıl tanıştıkları ise merak edildi ve internet sitelerinde geniş şekilde arandı. Çiftin tanışmalarını Sercan Yıldırım daha önce anlatmıştı. Yıldırım “kardeşimin arkadaşı kafe açmıştı. Oraya gittiğimizde arabasından inerken gördüm. Aura’sından etkilendim. Çaktırmadan fotoğrafını çekip mekan sahibine gönderdim. İlkokul arkadaşım, uzaktan da akrabam, dedi. Akraban olsun olmasın evlenmek istiyorum dedim” ifadelerini kullandı. Nihan Yönel’in yoga stüdyosu açtığını ve kendisinin de o dönem yoga eğitimi almak istediğini belirten Sercan Yıldırım daha sonra sosyal medya üzerinden yazıp görüşmeye başladıklarını ifade etti. Çiftin 3.5 ay gibi bir zamanda evlilik kararı aldıkları öğrenildi.

07-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar