Seren Serengil 46 Kiloya Düştü Hastaneye Kaldırıldı

Seren Serengil 46 Kiloya Düştü Hastaneye Kaldırıldı
Ünlü şarkıcı Seren Serengil’den gelen haber ünlü ismin sevenlerini korkuttu. 46 kiloya düştüğünü ve kilo vermeye devam ettiğini belirten Serengil yaza çıkamayabileceğini belirtti.

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden şarkıcı ve program sunucusu ünlü isim Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerini korkuttu. Ünlü isim hasta olduğunu ve ameliyat olacağını duyurdu. Daha önce mide küçültme ameliyatı olan ve hızla kilo veren Seren Serengil son olarak 46 kiloya kadar düştü. Halen kilo vermeye devam eden ünlü isim hastaneye kaldırıldı. Kilo verme sorununun devam etmesi halinde ve ameliyat olmaması durumunda yaza çıkamayacağını öğrendiğini belirten ünlü isme pek çok takipçisi ve seveni acil şifalar diledi. Seren Serengil geri dönüşüm ameliyatına vücudunun hazır olup olmadığına dair tetkiklerin yapıldığını ve duruma göre karar alınacağını ancak kilo vermesinin böyle devam etmesi halinde yaşamsal sorun çıkacağını söyledi.

Yaza Çıkamayabilirim!

Halen Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programının sunucularından biri olan şarkıcı Seren Serengil bugün paylaştığı bir haberle magazin dünyasında bir anda gündem oldu ve sevenlerini derinden üzdü. Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 46 kiloya kadar düştüğünü ve böyle giderse yaza çıkamayabileceğini söyledi. Seren Serengil paylaşımında “Sevgili canlarım, o kadar merak edenim ve sevenim varmış ki insan hastayken en çok ihtiyacı olan şey buymuş. Ben maalesef büyük sağlık sorunları yaşıyorum. Önceleri belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin sizler üzülmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi. 46 kiloya düştüm ve vermeye devam ediyorum. Geri dönüşüm ameliyatına vücut hazır mı, şu aşamada kaldırır mı vücut? Bunun kararı için Salı günü tekrar tetmierim yapılacak. Bazen aylarca yoğun bakımda kalabiliyormuşuz. Tehlikeli ve zor bir süreç ama öte yandan da olmazsam yaza çıkmazmışım. Dualarınızla yine bunu da atlatacağım… İyiyim. Dinleniyorum serum takılıyor. İyi olacağım inşallah” ifadelerini paylaştı.

Çirkin İddialar Var!

Ünlü isim Seren Serengil bu süreçte bazı kötü niyetli kişilerin aleyhinde paylaşımlar yaparak iftira attıklarını dile getirdi ve bu kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını da ifade etti. Seren Serengil bu tür asılsız iddialara itibar edilmemesini isterken bu kişilerin de kötü niyetli olduklarını ifade etti. Bizde ünlü isme çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

28-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar