Seren Serengil'i fotoğraf paylaştığına pişman ettiler

Seren Serengil'i fotoğraf paylaştığına pişman ettiler
Ekranın dikkat çeken isimlerinden olan Seren Serengil'in paylaşımı olay oldu. Takipçilerinin 'sil çabuk' yorumları Serengil'i yaptığı fotoğraf paylaşımına pişman etti.

Magazin gündeminin dikkat çeken isimlerinden biri olan şarkıcı Seren Serengil sahne aldığı mekandan fotoğraflarını paylaştı. Uzun süre sonra sahneye çıkan Seren Serengil, heyecanını takipçileriyle paylaştı. Instagram hesabından geceye ait fotoğraflarını paylaşan Serengil takipçilerinin diline düştü. Batum'da sahneye çıkan Seren Serengil'in fotoğraflarını beğenenlerin yanında beğenmeyen takipçileri de oldu. Fotoğraflarından birinde olan görüntü ise akıllara photoshop düzenlemesini getirdi. Seren Serengil'e takipçilerinden bazıları, "Hemen sil, koluna ne olmuş öyle" şeklinde tepkiler verdi. Seren Serengil'in fotoğraflarında efektler var mı bilinmez ama takipçilerinin diline düşmeyi başardı.

Seren Serengil'in Batum konserine yorum yağdı

Magazin yorumları ile dikkat çeken Seren Serengil bu kez kendisi fotoğraflarıyla gündemde. Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ve 43.5 kiloya düşen Seren Serengil Batum'da sahne aldı. Serengil'in kostümü ve paylaştığı fotoğraflar takipçilerini ikiye böldü. Serengil'in sahne kostümünü beğenenler kadar beğenmeyenler de düşüncelerini yazdı. Beyaz püsküllü bir elbise giyen Seren Serengil fotoğraflar paylaşarak Batum performansı hakkındaki duygularını yazdı. Paylaştığı fotoğraflardaki detaylar ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. Serengil'in fotoğraflarıyla oynadığı ve gerçeği yansıtmadığı şeklinde yorumlar yapıldı. Paylaşılan fotoğraflara, "Kolunun yarısı nerede, keşke gerçek bir foto olsaydı, hemen sil, koluna ne olmuş öyle" şeklinde çok sayıda yorum geldi.

Seren Serengil'in paylaşımlarına olumsuz yorumlar yapıldı

Seren Serengil Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından biri olarak program yapıyordu. Yanlış ameliyat kurbanı olan Seren Serengil uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Çok uzun süre sonra sahne alan Seren Serengil sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaştı. Serengil paylaşımlarında, "Bazen coştuk bazen hüzünlendik aşk ve ayrılık şarkıları da hayata dair… Ne güzel bir geceydi... Ne güzel bir karşılama ne coşkulu ne sıcak ne eğlenceliydi.  Emeği geçen herkese tüm ekibime ve dostlarıma tesekkürler. Yine geleceğiz hoşçakal Batum…" ifadelerini kullandı. Seren Serengil'in paylaşımları sanatçı dostlarından beğeni ve yorum alırken bazı takipçilerinin olumsuz yorumlarına hedef oldu.

06-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar