Üç Kız Kardeş dizisi Dönüş (Almila Ada) kimdir?

Üç Kız Kardeş dizisi Dönüş (Almila Ada) kimdir?
Yeni başlayan Üç Kız Kardeş dizisinde Dönüş karakterini Almila Ada canlandıracak. Üç Kız Kardeş dizisi Dönüş (Almila Ada) kimdir?

Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D'nin yeni yapımlarından biri. Almila Ada da dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Genç oyuncu dizide Dönüş karakterini canlandıracak. Oyuncuları ekranda gören izleyicilerin en çok dikkatini çeken isimlerin başında geldi. Üç Kız Kardeş dizisi Dönüş (Almila Ada) kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Sevgilisi var mı? Almila Ada'nın boyu, yaşı, kilosu ve burcu gibi bilgileri sizler için derledik.

Üç Kız Kardeş dizisi Dönüş (Almila Ada) kimdir?

Üç Kız Kardeş dizisinde Dönüş karakteri Sadık Bey ve Nesrin Hanım'ın üç çocuğundan biridir. Annesi, onu ve kız kardeşlerini kendi hayatında başaramadıklarını başarmaları için yetiştirmiştir.

Almila Ada, 4 Ağustos 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğunda baleye başladı. Lise döneminde Varna Bale Yarışması ve Workshop'u ve Uluslararası Prag Bale Masterclass'a katıldı. Mimar Sinan Güzelsanatlar Üniversitesi Devlet Konservaruvarı Bale Bölümü'nde lisans eğitimi aldı. Y üksek lisans eğitimi için Londra'da bulunan Kraliyet Dans Akademisi'ne gitti. Yenilmezler: Ultron Çağı filmi için yapılan balerin seçmelerine katıldı ve kazandı. Bileğinden geçirdiği sakatlık sonrası İstanbul'a döndü ve balerinliği bırakarak oyunculuğa başladı. İlk olarak 2014 yılında ekrana gelmeye başlayan Kaderimin Oyunu dizisiyle ilk adımı attı. 2016 yılında Kırgın Çiçekler dizisinde rol aldı. 2017 yılında yayınlanan Adı Efsane ile beraber bir dizide ilk kez başrol oynadı. Cennet'in Gözyaşları, Bir Deli Rüzgar ve Güvercin dizilerinde rol alırken son olarak Menajerimi Ara dizisine konuk oldu. 2022 yılında Üç Kız Kardeş dizisine dahil oldu. 2022 yılında vizyona girecek Son Parti filminin de başrolünde yer alacak.

28 yaşındaki Almila Ada aslan burcudur. 1.74 boyunda ve 46 kilogram ağırlığındaki oyuncunun sevgilisinin olmadığı biliniyor.

Almila Ada'nın rol aldığı diziler ve filmler

Son Parti, 2022 (Birsu)

Üç Kız Kardeş, 2022- (Dönüş)

Menajerimi Ara, 2021 (kendisi)

Güvercin, 2019-2020 (Zülüf Kavvi)

Bir Deli Rüzgar, 2018 (Melike Candan)

Cennetin Gözyaşları, 2017-2018 (Cennet Yılmaz)

Adı Efsane, 2017 (Melis Aksoy)

Kırgın Çiçekler, 2016 (Lailin)

Propaganda 2, 2016

Kaderimin Yazıldığı Gün, 2014-2015 (Nehir Yörükhan)

06-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar