Uyanış Büyük Selçuklu Seyirciye Veda Ediyor

Uyanış Büyük Selçuklu Seyirciye Veda Ediyor
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu için flaş bir karar alındı. Dizinin 36. Bölümle birlikte sezon finali yapacağı açıklandı.

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Uyanış Büyük Selçuklu bu sezonun en flaş ve en dikkat çeken yapımı oldu. Akli Film tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Mehmet Özgür, Gürkan uygun ve Sevda Erginci’nin rol aldığı dizi her pazartesi akşamı ekrana geldi ve reytinglerde yıllardır birinci olan Çukur’u tahtından ederek liderliğe yükseldi. Özellikle savaş ve aksiyon sahneleriyle dikkatleri çeken dönem dizi Uyanış Büyük Selçuklu aynı zamanda yüksek bütçeli prodüksiyonu ile de dikkatleri çekti. Sezon başından beri her hafta büyük bir merak ve heyecanla beklenen dizi özellikle genç kitlenin büyük ilgisiyle karşılaştı ve bir anda fenomen olmayı başardı. Selçuklu Devleti’nin hikayesini ve devrin olaylarını anlatan ve özelliklede Selçuklu Devleti’nin yaşadığı iç karışıklıklar ve Hasan Sabbah’ın isyancı ve yıkıcı tutumunu anlatan dizinin yayın kanalı TRT 1aldığı bir kararla seyirciyi şok etti.

Sezon Final Tarihi Belli Oldu

TRT 1 ekranlarının büyük prodüksiyonlu ve yüksek reytingli dizisi Uyanış Büyük Selçuklu sezon başından beri seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Her hafta pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olma unvanını elinde bulun Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam 28. Bölümüyle ekrana gelecek olan Uyanış Büyük Selçuklu’nun sezon final tarihi belli oldu. Uyanış Büyük Selçuklu’nun yapım şirketi Akli Film ve TRT 1 yönetimi aldıkları kararla dizinin 36. Bölümde final yapmasına karar verdi. Bu akşam 28. Bölümüyle ekrana gelecek dizi böylece 7 bölüm sonra sezon finali yaparak ara verecek ve yeni sezona hazırlanmak için çalışmalara başlayacak.

Bu Akşam Yine Bomba Gibi Bir bölüm Geliyor

TRT 1 ekranlarının dönem dizilerinden biri olan Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam 28. Bölümüyle ekrana geliyor. Son bölümde Sultan Melikşah kendisinden yıllardır saklanan sır olan karısı Başulu Hatun’un yaşadığını örenmiş ve onunla yüz yüze gelmişti. Yine aynı şekilde kendisinden saklanan oğlu Ahmet Sencer’inde kim olduğunu öğrenmişti. Bu bölümde ise Sultan Melikşah büyük bir ikilimde kalacak ev karısı ve oğlunu kabul ya da red noktasına gelecek. Kendisinden sır saklayanları affetmeyecek Melikşah bu akşam hayatının en büyük sınavlarından birini verecek.

12-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar