Serenay Sarıkaya’dan Saldırgana Uzaklaştırma

Serenay Sarıkaya’dan Saldırgana Uzaklaştırma
Geçtiğimiz günlerde bir hayranı tarafından takip edilen ve arabasına saldırıda bulunulan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya saldırgan hayranı için uzaklaştırma kararı aldırdı.

Ünlüler dünyasında ne yazık ki zaman zaman ünlülerle sevenleri arasında istenmeyen durumlar yaşanıyor. Ünlü isimlerin hayranları bu kişilere ulaşmak belki resim çektirmek ya da başka sebeplerle onların yakınına gelmek istiyor ancak ne yazık ki bunun sınırını bazen aşabiliyorlar. Bu durumda ister istemez tatsızlıklara sebep oluyor. Son günlerde bu konuyla ilgili magazin basını ve sosyal medyada ünlü isim Serenay Sarıkaya’nın adı geçiyor. Ünlü ismi daha önce de rahatsız eden Tayfun D. Yeniden Serenay Sarıkaya’yı rahatsız etmeye başlayınca ve ünlü ismin arabasını tekmeleyince Serenay Sarıkaya Tayfun D. Aleyhine şikayette bulundu. Ünlü ismin ifadesi ve şikayeti üzerine Tayfun D.’nin Serenay Sarıkaya’ya yaklaşması yasaklandı ve uzaklaştırma kararı verildi.

İki Ay Uzaklaştırma

Daha önce ünlü isim Serenay Sarıkaya’nın danışmanlığını yapan şirketin ofisini basan Tayfur D. gözaltına alınmış ve ardından da serbest bırakılmıştı. Ancak bu durumu sürdürmeye devam eden Tayfur D. ünlü ismi takip ederek otomobiline yumruk ve tekmelerle saldırmıştı. Bunun üzerine Tayfur D. ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alınmıştı. Serenay Sarıkaya’nın avukatı ise yaşananlar üzerine mahkemeye başvurarak korunma talebinde bulundu. Ünlü ismin dilekçesinde “bu şahsın beni ısrarlı bir şekilde takip etmesi, ölümle tehdit etmesi ve en sonunda ikametimin önüne gelip aracıma zarar vermesi can güvenliğim açısından beni çok tedirgin etmektedir. Şüphelinin beni takıntı haline getirdiğini düşünmekteyim. Şüpheli psikolojimi altüst etti. Canıma kastetmesi düşüncesiyle iş hayatımın durmasına ve dışarı dahi çıkamaz hale gelmeme sebep olan şüpheliden şikayetçiyim” ifadelerini kullandı” bunun üzerine şüpheli Tayfur D. aleyhine iki ay uzaklaştırma kararı verildi.

Serenay Sarıkaya’dan Açıklama

Yaşadığı olaydan sonra sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya “bu süre zarfında kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi etrafımdaki sevdiğim insanları koruyamadığım duygusuyla ne kadar kahrolduğumu sizlere tarif etmem mümkün değil, çok üzgünüm. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Aile İçi ve Kadına Şiddet Mücadele ekibindeki herkese ben ve benim gibi kadınların yalnız olmadıklarını hatırlattıkları için teşekkür ederim. Tüm kadınların telefonunda KADES uygulaması olmalı. Lütfen yükleyin” ifadelerini kullandı. 

30-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar