Şarkıcı Coşkun Sabah Dolandırıldı

Şarkıcı Coşkun Sabah Dolandırıldı
Ünlü şarkıcı ve iş adamı Coşkun Sabah geçtiğimiz yıl yeni işletmeye açtığı yumurta ve tavuk sektöründe dolandırıldığını açıkladı.

Magazin basınında zaman zaman boy gösteren ve her seferinde de günlerce gündemde kalmayı başaran ünlü şarkıcılardan Coşun sabah uzun bir aranın sonunda yeniden magazin basınında gündem olmayı başardı. Fantezi müziğin ünlü isimlerinden biri olan ve aynı zamanda yaptığı ticari yatırımlarla da adından söz ettiren ünlü şarkıcı geçtiğimiz yıl pandemi dolayısıyla geçinemediğinden söz ederek günlerce gündemde kalmış ardından da yine bambaşka bir alanda yaptığı ticari yatırımla adından söz ettirmişti. Eskişehir’de bir arkadaşıyla birlikte ortaklaşa kurduğu tavuk çiftliğinde tavuk ve yumurta üreterek satan Coşkun Sabah aylar sonra magazin basınında yine gündem oldu. Yaklaşık bir yıl önce kurduğu ve işletmeye başladığı tavuk ve yumurta çiftliği ile ilgili olarak açıklama yapan Coşkun Sabah bu işte dolandırıldığını iddia etti.

Daha Tecrübeliyim ve Akıllandım

Ünlü şarkıcı Coşkun Sabah yaklaşık bir yıl önce bir arkadaşıyla birlikte ortaklaşa bir şekilde Eskişehir Tepebaşı’nda kurduğu yumurta ve tavuk çiftliği olayında adeta şok yaşadı. Ünlü isim daha önce bu konuda yaptığı bir açıklamada yumurta fiyatının 3 lira olacağını iddia etmişti. Ünlü şarkıcı dolandırıldığını iddia ederken yaptığı açıklamada “14 bin tavuktan aylarca zarar ettik. Meğer güvendiğim kişi beni dolandırmış. Yumurtaları hep el altından satmış. Hemen kestim biletini. Çok şükür işleri yoluna koydum. Şimdi 14 bin tavuktan günlük ortalama 12 bin yumurta üretiyoruz. Artık bu işte daha tecrübeliyim ve akıllandım” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu açıklaması magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Ünlü ismin bu açıklamasından sonra gelişmeler ne yönde olacak merakla bekleniyor.

Yumurtacı Coşkun Diyecekler

Bir zamanların ünlü şarkıcısı Coşkun Sabah sık sık magazin basınında yer alıyor ve yaptığı açıklamalarla da gündemde kalmayı başarıyor. Kimi iş dünyası, kimi ekonomik kimi de müzik dünyasıyla yaptığı açıklamalarla gündemde kalan ünlü isim son açıklamalarından birinde “müzik sektöründe kazanç bitti. Arkadaşım Özkan Özadalı ile birlikte Eskişehir’in Tepebaşı bölgesinde 1 milyon liralık yatırımla 1780 metrekarelik tavuk çiftliği kurdum. 15 bin tavukla yumurta üretimine başladım. Artık Yumurtacı Coşkun diyecekler” ifadelerini kullanmıştı.

30-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar