Yasak Elma Dizisine Flaş Transfer!

Yasak Elma Dizisine Flaş Transfer!
Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, oyuncu kadrosunu her geçen gün yeni oyuncularla güçlendiriyor. Yasak Elma’ya şimdi de flaş bir isim Ceyhun Mengiroğlu transfer oluyor.

Fox Tv’nin Med Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, ilk bölümü 19 Mart 2018 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini ilk 3 sezon boyunca Neslihan Yeşilyurt’un, 4. sezonda Murat Öztürk'ün ve 5. sezondan itibaren Ece Erdek Koçoğlu’nun yaptığı, senaryosunu melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, müzikleri Cem Tuncer, Ercüment Orkut ve Efecan Tuncer tarafından yapılan dram ve komedi türündeki dizisi kadrosunu bomba isimlerle zenginleştirmeye devam ediyor. Dizi kadrosuna katılan yeni isim Ceyhun Mengiroğlu oldu. Ceyhun Mengiroğlu kimdir? Ceyhun Mengiroğlu Yasak Elma dizisinde hangi rolde oynayacak?

Yasak Elma Kadrosuna Ceyhun Mengiroğlu Dahil Oluyor

Ekranların en çok izlenen ve sevilen dizlerinden biri olan ve tam beş sezondur Fox Tv ekranlarından seyirciyle buluşan Yasak Elma bu sezonda aldığı reytinglerle haklı olarak kazandığı ününü devam ettiriyor. Reytingleri ve sadakatli izleyicisinin bitmesini de istemediği dizinin artık 6. sezonda da devam edeceği yönünde büyük bir adım olarak öngörülüyor.

Med yapım tarafından hazırlanan ve yine ekranların istisnasız en entrika dolu dizisi olan yasak elma hemen her sezon başında yenilenen kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Her sezon yenilenmesine rağmen hikayesinde değişiklik olmayan ve yine güç, iktidar, entrika, para ve aşk konularını ele alan yapımda bugüne kadar pek çok isim rol aldı.

Yasak Elma’nın beşinci sezon kadrosunda Eda Ece (Yıldız Yılmaz yıldırım), Şevval Sam (Ender Çelebi), Berk Oktay(Çağatay Kuyucu), Murat Aygen (Doğan Yıldırım), Biran damla Yılmaz (Kumru Yıldırım) gibi önemli isimler rol alıyor.

Ceyhun Mengiroğlu’nun Yasak Elma’daki Rolü Ne?

Dizinin kadrosuna geçen günlerde Kumru’nun arkadaşı Meriç rolüyle Ece İrtem katılmıştı. Fenomen dizinin ekibine şimdide Ceyhun Mengiroğlu katılıyor. Yakışıklı oyuncu dizide Ekin karakterine hayat verecek. Diziye veda eden Sami Önder’in oğlu rolüyle seyirci karşısına çıkacak olan Ekin, Ender ve Çağatay’dan teklif alacak. Dizi de yeni entrikalar başrolde olan Yıldız ve Ender’de olmaya devam edecek.

Entrika konusunda eline su dökülemeyen dizilerin başında gelen Yasak Elma her pazartesi akşamı saat 20.00’de seyirciyi ekrana kilitliyor. 

Ceyhun Mengiroğlu Kimdir?

Nereli: İstanbul

Yaş: 36

Burcu: Yay

Boyu: 1.80

5 Aralık 1986 tarihinde Şişli’de doğan Ceyhun Mengiroğlu, ilköğrenimini, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde okudu. Babasının dünya mutfağını ülkemize getiren şeflerden bir tanesi ve aynı zamanda Ceyhun Mengiroğlu’nun idolü olduğundan dolayı ilk zamanlarda onu örnek almıştır. Babasının izinden gitmek isteyen Ceyhun bir süre otel işletmeciliği de yapmıştır.

Oyuncu, daha sonra okuduğu bölümün onun özellikleri ile bağdaşmadığını düşünen Mengiroğlu, küçüklükten beri ilgi duyduğu modellik ve oyunculuğa yönelmesinin ardından, birçok defilede ve kliplerde rol aldı. Daha önce pek çok restoranda komi olarak çalışan genç oyuncunun keşfi, 2008 yılında çalıştığı yere gelen bir reklamcı aracılığı ile olmuştur.

Mengiroğlu’nun ilk dizi deneyimi 2015 yılında Fox Tv’de ekrana gelen ‘Adı Mutluluk’ adlı yapımla oldu. Ardından sırasıyla ‘Paramparça’, ‘Payitaht Abdülhamid’ ve ‘Rüya’adlı dizilerde rol alan oyuncu, şimdi de ‘Yasak Elma’ dizisiyle ekranlara gelecek.

31-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar