Sertap Erener’den Sürpriz Çocuk Çıkışı

Sertap Erener’den Sürpriz Çocuk Çıkışı
Ünlü şarkıcı Sertap Erener’in farelerden çok ürüyor olabiliriz diyerek çoğalmamamız gerekiyor şeklindeki sözleri bugünün en çok tartışılan haberi oldu.

Magazin dünyası ve sosyal medya bugün şok bir çıkışı gündeme getirdi ve sayfalarına taşıdı. Zaman zaman magazin basınında ünlü isimlerin değişik konularla ilgili görüş ve düşünceleri gündem olur ve bu durum hakkında uzun süre konuşulur ve yorumlar yapılır. Bu durum her ne kadar söyleyen kişiyi bağlasa da olay bir anda gündemin ana konusu haline gelebilir. Bugünlerde yine böyle benzer bir durum yaşanıyor. Ünlü şarkıcı ve besteci Sertap Erener’in Bodrum’da düzenlenen bir etkinlik sırasında söylediği sözler bir anda magazin sayfalarında ve sosyal medyada gündem oldu. Sertap Erener’in çocuk ve çocuk yapma ile sözleri birçok kesim tarafından eleştirilirken bazı kesimler de ünlü isme desteklerini bildirdi. Ünlü ismin “artık çocuk doğurmamamız, çoğalmamamız gerekiyor” sözleri tüm günün en çok konuşulan ve üzerinde tartışılan sözleri oldu.

Farelerden Beter Olduk

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı besteci Sertap Erener’in bugün bir etkinlik sırasında ifade ettiği sözler bir anda gözlerin Sertap Erener’e çevrilmesine sebep oldu. Bodrum’da düzenlenen bir çevre etkinliğine katılan ünlü şarkıcı burada bir konuşma yaptı. Konuşmasında çevre ve temizliğe değinen Sertap Erener “bireysel olarak o kadar çok şeyi bilinçsizce tüketip sonradan ne olacağını düşünmeden yaşıyoruz ki bununla ilgili kesin bir bilince ve birlikteliklere ihtiyacınız var. Ben her gün yola çıktığımda sağa sola bakmamaya çalışıyorum. Çünkü gerçekten çok acıklı. En temel sorunumuz da çoğuz. Milyarlarca insanız ve artık çocuk doğurmamamız gerekiyor. Biraz duralım gerçekten, çoğalmamamız gerekiyor. Farelerden beter olduk, onlar bizden az ürüyor olabilirler” ifadelerini kullandı.

Sözleri Tepki Çekti

Sertap Erener’in Bodrum’da düzenlenen bir çevre etkinliğinde konuşması sırasında sarf ettiği sözler pek çok kesim tarafından tepkiyle karşılandı. Şarkıcının özellikle insanları üreme konusunda farelerle kıyaslaması en çok tepki alan sözleri oldu. Pek çok kişi sosyal medya hesaplarından Sertap Erener’i eleştirirken söylediklerinin doğru olmadığını vurguladılar. Eleştirenler çocuk sahibi olmayla çevre bilincinin arasında nasıl bir bağlantı kurulduğunu da ayrıca sorguladılar. Sertap Erener’in bu ifadelerinin önünüzdeki günlerde de oldukça fazla bir şekilde tartışılacağı görülüyor.

07-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar