Sevdanın Bahçesi yeni sezonda Kanal D'de!

Sevdanın Bahçesi yeni sezonda Kanal D'de!
Sibel Can ve Emre Kınay 15 yıl önce Berivan dizisinde birlikte rol almıştı. Şimdi yine eylül ayında Kanal D ekranlarına gelmesi beklenen yeni dizi Sevdanın Bahçesi'nde sevilen ikili birlikte baş rolleri paylaşacak.

O Ses Türkiye adlı yarışmada jüri üyeliği yaptıktan sonra ayrılan Sibel Can şimdilerde yeni bir dizi projesinde yerini aldı. Eylül ayında Kanal D ekranlarına gelecek olan dizide Sibel Can’a ünlü oyuncu Emre Kınay partnerlik edecek. Dizide Sibel Can ve Emre Kınay unutulmayan bir aşkın iki kahramanını canlandıracak.

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği dizide Adı Efsane dizisinden tanınan ve Fikret karakterini canlandıran Baran Bölükbaşı’da yer alacak.

İlk tanıtım filmi yayınlanan dizinin sloganı ise şöyle: Sırlarla dolu hüzünlü bir hayatta anlatılacak çok şey var…

 

Sibel Can’ın rol aldığı diziler

Bizim Mahalle, Kaldırım Çiçeği, Gülüm, Sibel, Bize Ne Oldu, Berivan, Saklambaç, Ahh İstanbul, Ev Alma Komşu Al, Komşu Komşu, Sevdanın Bahçesi.

Emre Kınay’ın rol aldığı diziler

Yılan Hikayesi, Baba 1999, Yedi Tepe İstanbul, Berivan, Baba 2003, Esir Şehrin 2003, İstanbul Şahidimdir, Seni Çok Özledim, Sen misin? Değil misin, Ölümüne Sevdalar, Kamyon, İki Aile, Karamel, Aile Reisi, Ah Kalbim, Düriye’min Güğümleri, Sensiz Yaşayamam, Evvel Zaman Hikayesi, Usta Kemal, Güneşi Beklerken, Sil Baştan, Güneşin Kızları, Kara Yazı, Sevdanın Bahçesi.

                           

25-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar